Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Berba / harvest - procjena
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Jojoman" data-source="post: 639720" data-attributes="member: 76570"><p>Opet kod indice i sative ne gledas trihinom jednako, kod indice je poželjno više ambera dok sativu ljudi skidaju na mlječnim koliko sam skuzio.. Nisam stručan za sative baš ali tako sam ja bar shvatio,. Da ne zatrpavamo temu nepotrebno, ima milion dnevnika Srale, pogledaj malo dnevnike od ekipe iz GS, ovih najboljih growera na forumu pa ces vidjet da biljka za koju pise da cvjeta npr 56 dana,skida se na 70+ dana 1212(taman tih 2 tjedna od flipa sta spominjem)</p><p>Ps. Za critical, ja sam uočio prve amber u 8tjednu cvjetanja, a već sam bio u 11 na 1212,klon njegov isto tako, i ti ces najbolji odgovor znat praćenjem trihinoma, pa vidi kad ti se koje brojanje najvise bude poklapalo. Iskreno ja ne gledam % ambera, čim ugledam prve, sutradan skidam biljku, mada to nekad zna bit prerano, po meni bolje ostavit duze nego skinut ranije ali eto.. Kako kome</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Jojoman, post: 639720, member: 76570"] Opet kod indice i sative ne gledas trihinom jednako, kod indice je poželjno više ambera dok sativu ljudi skidaju na mlječnim koliko sam skuzio.. Nisam stručan za sative baš ali tako sam ja bar shvatio,. Da ne zatrpavamo temu nepotrebno, ima milion dnevnika Srale, pogledaj malo dnevnike od ekipe iz GS, ovih najboljih growera na forumu pa ces vidjet da biljka za koju pise da cvjeta npr 56 dana,skida se na 70+ dana 1212(taman tih 2 tjedna od flipa sta spominjem) Ps. Za critical, ja sam uočio prve amber u 8tjednu cvjetanja, a već sam bio u 11 na 1212,klon njegov isto tako, i ti ces najbolji odgovor znat praćenjem trihinoma, pa vidi kad ti se koje brojanje najvise bude poklapalo. Iskreno ja ne gledam % ambera, čim ugledam prve, sutradan skidam biljku, mada to nekad zna bit prerano, po meni bolje ostavit duze nego skinut ranije ali eto.. Kako kome [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Berba / harvest - procjena
Bottom