Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Berba / harvest - procjena
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Maystor" data-source="post: 597253" data-attributes="member: 63408"><p>isprike ako spamamo modovi nek se ne ljute....pa dajte komentar na ovo...</p><p></p><p>Evo primjer, na slici imamo strain Royal Jack od RQS-a</p><p><a href="https://www.royalqueenseeds.com/autoflowering-cannabis-seeds/179-royal-jack-automatic.html" target="_blank">https://www.royalqueenseeds.com/autoflowering-cannabis-seeds/179-royal-jack-automatic.html</a></p><p>Kažu oni:</p><p></p><p></p><p>Sjemenka stavljena na klijanje zadnji tjedan 4. mjeseca (23.04.), ajmo reć da su prva dva lista (ona prava) izvirila 30.04.</p><p>1.06. su vrhovi bili puni bijelih dlačica tako da od tad tek računam cvjetanje, dakle sad bi bio otprilike u 7 tjednu cvjetanja, međutim meni on izgleda skroz ne zrelo. Svi trihomi su prozirni uz poneki milky, pistile jos uvijek izbijaju i sve su bijele boje , rijetko koja je potamnila. I da, outdoor je cijeli grow u tegli od par litara.</p><p></p><p>Dakle prema infu od breedera ja bi njega trebao sjeći prošli, pretprošli tjedan? Nema mi to smisla, jos barem 10 dana bi ga pustio. Naravno, sigurno zavisi sve i od fenotipa, prošle godine sam gajio isti strain ali u drugoj polovici grow sezone i nije nimalo ličio na ovu biljku a ista genetika. Praktički je bio jedan veliki debeli vrh baš baš tvrd...</p><p></p><p>Tako da ne znam... po meni on ima lufta još oho ho, jer najbolje mi se čini sjeći ih kad su trihomi zlatni, a sad su ajmo reć srebrni.Jedini razlog radi kojeg bi ga sjekao je ako bi eventualno ovi donji listići mogli dobit svjetla pa da pokušam od njih dobit nešto, al to je već malo ehh, mislim, napravit ću to, al kad bude vrime.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Maystor, post: 597253, member: 63408"] isprike ako spamamo modovi nek se ne ljute....pa dajte komentar na ovo... Evo primjer, na slici imamo strain Royal Jack od RQS-a [URL]https://www.royalqueenseeds.com/autoflowering-cannabis-seeds/179-royal-jack-automatic.html[/URL] Kažu oni: Sjemenka stavljena na klijanje zadnji tjedan 4. mjeseca (23.04.), ajmo reć da su prva dva lista (ona prava) izvirila 30.04. 1.06. su vrhovi bili puni bijelih dlačica tako da od tad tek računam cvjetanje, dakle sad bi bio otprilike u 7 tjednu cvjetanja, međutim meni on izgleda skroz ne zrelo. Svi trihomi su prozirni uz poneki milky, pistile jos uvijek izbijaju i sve su bijele boje , rijetko koja je potamnila. I da, outdoor je cijeli grow u tegli od par litara. Dakle prema infu od breedera ja bi njega trebao sjeći prošli, pretprošli tjedan? Nema mi to smisla, jos barem 10 dana bi ga pustio. Naravno, sigurno zavisi sve i od fenotipa, prošle godine sam gajio isti strain ali u drugoj polovici grow sezone i nije nimalo ličio na ovu biljku a ista genetika. Praktički je bio jedan veliki debeli vrh baš baš tvrd... Tako da ne znam... po meni on ima lufta još oho ho, jer najbolje mi se čini sjeći ih kad su trihomi zlatni, a sad su ajmo reć srebrni.Jedini razlog radi kojeg bi ga sjekao je ako bi eventualno ovi donji listići mogli dobit svjetla pa da pokušam od njih dobit nešto, al to je već malo ehh, mislim, napravit ću to, al kad bude vrime. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Berba / harvest - procjena
Bottom