Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Berba / harvest - procjena
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="madball" data-source="post: 154259" data-attributes="member: 16142"><p>Pozdrav svima,</p><p>Nikad prije nisam gajio ovu prekrasnu biljku ,ali ove godine sam se odlucio za outdoor .Bilo je komplikacija raznih al eto na kraju se sve polako privodi kraju i bliži se berba.Krajem treceg meseca posadio sam neko seme iz vutre koju sam kupovao,nekoliko vrsta razlicitih hibrida....uglavnom neka ne baš dobra vutra,tipična uličarka. Iz nekih ličnih razloga nisam bio u mogucnosti ici na sajt od 1.8. pa do jučer biljke nisu bile zalivane a samo je jedna kiša pala u tom periodu.Jučer dođem i nađem 4 biljke visine od 180-220 cm pogođene sušom.Ovo veliko lišće je otpalo skroz ,još su ostali živi samo oni manji listići koji rastu iz hedova.Hedovi još nisu za branje treba im bar još 2 tjedna minimalno.Uzeo sam sa svake biljke po jedan hed i stavio u papir te stiskao peglom za kosu i na brzinu osušio i preeeeeeeeezadovoljan sam radom.Ja i frend nepomično ležali sat vremena nakon sto smo zapalili.Također sam fasciniran opojnim mirisom i time kako su lepljivi hedovi.Koda ih neko umočio u smolu.Sad me zanima,budući da je lišće opalo a ostalo samo to sitno oko hedova dal da čupam biljke ili da ostavim još.Definitivno trebaju još stajati,ali problem je taj sto nema velikog lišća pa neznam jel bez njega hed onako sam s onim malim listićima može upijat svetlost i ima li koristi ostaviti još biljke u takvom stanju.Mogu li biljke izvući puni potencijal ako ih ostavim do kraja iako nemaju velike listove ?????Nadam se da ste svatili pitanje ,malo sam naduvan pa teže ide,znate kako je .</p><p>Ovom prilikom se zahvaljujem vutra forumu i svim članovima jer sve što znam o growu tu sam naučio.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="madball, post: 154259, member: 16142"] Pozdrav svima, Nikad prije nisam gajio ovu prekrasnu biljku ,ali ove godine sam se odlucio za outdoor .Bilo je komplikacija raznih al eto na kraju se sve polako privodi kraju i bliži se berba.Krajem treceg meseca posadio sam neko seme iz vutre koju sam kupovao,nekoliko vrsta razlicitih hibrida....uglavnom neka ne baš dobra vutra,tipična uličarka. Iz nekih ličnih razloga nisam bio u mogucnosti ici na sajt od 1.8. pa do jučer biljke nisu bile zalivane a samo je jedna kiša pala u tom periodu.Jučer dođem i nađem 4 biljke visine od 180-220 cm pogođene sušom.Ovo veliko lišće je otpalo skroz ,još su ostali živi samo oni manji listići koji rastu iz hedova.Hedovi još nisu za branje treba im bar još 2 tjedna minimalno.Uzeo sam sa svake biljke po jedan hed i stavio u papir te stiskao peglom za kosu i na brzinu osušio i preeeeeeeeezadovoljan sam radom.Ja i frend nepomično ležali sat vremena nakon sto smo zapalili.Također sam fasciniran opojnim mirisom i time kako su lepljivi hedovi.Koda ih neko umočio u smolu.Sad me zanima,budući da je lišće opalo a ostalo samo to sitno oko hedova dal da čupam biljke ili da ostavim još.Definitivno trebaju još stajati,ali problem je taj sto nema velikog lišća pa neznam jel bez njega hed onako sam s onim malim listićima može upijat svetlost i ima li koristi ostaviti još biljke u takvom stanju.Mogu li biljke izvući puni potencijal ako ih ostavim do kraja iako nemaju velike listove ?????Nadam se da ste svatili pitanje ,malo sam naduvan pa teže ide,znate kako je . Ovom prilikom se zahvaljujem vutra forumu i svim članovima jer sve što znam o growu tu sam naučio. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Berba / harvest - procjena
Bottom