Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Berba / harvest - procjena
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Bacha" data-source="post: 152489" data-attributes="member: 18544"><p><span style="color: #222222">e ovako,upravo sam dosao sa sajta i sretan sam ko beba...imam 4 biljoze,visoke oko 45 cm i imam pitanja u vezi njih.</span></p><p><span style="color: #222222"></span></p><p><span style="color: #222222"><strong>1.bijoza</strong>: 45 cm,8 internoda,pistile od 4. pa na gore,mali headić 1x1 cm na vrhu(svjetluca se i ako bi netko pitao,siguran sam da nemam crvenog pauka-->dakle definitivno zensko</span></p><p><span style="color: #222222"></span></p><p><span style="color: #222222">e sad krecu pitanja:</span></p><p><span style="color: #222222"></span></p><p><span style="color: #222222"><strong>2.biljoza</strong>: 50 cm,8 internoda,isto headic mali 1x1 cm(svjetluca se)nema pistila jos ali kod internoda imaju ili pistillate primordia ili staminate primordia(ili muski ili zenski preflower) ali posto je rastvoreno i nesto pocinje izlazit zakljucujem da je zenska isto...ako sam u krivu ispravite me.</span></p><p><span style="color: #222222"></span></p><p><span style="color: #222222"><strong>3.biljoza</strong>: e ovo mi je fakat cudno...45 cm visine,8 internoda,nema pistila,na vrhu se nalazi nesto ''kao head''...izgleda kao da je netko ogulio bananu,sredina ide u vis a sa strane kao kora da se savija prema dolje...mozda su to tek listovi te mora da raste u vis jos...ponovo,ispravite me ako sam u krivu...</span></p><p><span style="color: #222222"></span></p><p><span style="color: #222222"><strong>4.biljoza</strong> : nista posebno,jos nema ni hedica ni nicega...</span></p><p><span style="color: #222222"></span></p><p><span style="color: #222222">dali je moguce da head naraste prije pokazivanja spola kao kod <strong>2.biljoze </strong>???i koliko jos otprilike moram cekati da sazriju?? nisam nestrpljiv ali bi htio da uspije...</span></p><p><span style="color: #222222"></span></p><p><span style="color: #222222">p.s. slike cu postat posljepodne ako budem u mogucnosti a do tada cjenim bilo kakvu pomoc.tnx</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bacha, post: 152489, member: 18544"] [COLOR=#222222]e ovako,upravo sam dosao sa sajta i sretan sam ko beba...imam 4 biljoze,visoke oko 45 cm i imam pitanja u vezi njih. [B]1.bijoza[/B]: 45 cm,8 internoda,pistile od 4. pa na gore,mali headić 1x1 cm na vrhu(svjetluca se i ako bi netko pitao,siguran sam da nemam crvenog pauka-->dakle definitivno zensko e sad krecu pitanja: [B]2.biljoza[/B]: 50 cm,8 internoda,isto headic mali 1x1 cm(svjetluca se)nema pistila jos ali kod internoda imaju ili pistillate primordia ili staminate primordia(ili muski ili zenski preflower) ali posto je rastvoreno i nesto pocinje izlazit zakljucujem da je zenska isto...ako sam u krivu ispravite me. [B]3.biljoza[/B]: e ovo mi je fakat cudno...45 cm visine,8 internoda,nema pistila,na vrhu se nalazi nesto ''kao head''...izgleda kao da je netko ogulio bananu,sredina ide u vis a sa strane kao kora da se savija prema dolje...mozda su to tek listovi te mora da raste u vis jos...ponovo,ispravite me ako sam u krivu... [B]4.biljoza[/B] : nista posebno,jos nema ni hedica ni nicega... dali je moguce da head naraste prije pokazivanja spola kao kod [B]2.biljoze [/B]???i koliko jos otprilike moram cekati da sazriju?? nisam nestrpljiv ali bi htio da uspije... p.s. slike cu postat posljepodne ako budem u mogucnosti a do tada cjenim bilo kakvu pomoc.tnx[/COLOR] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Uzgoj FAQ
Berba / harvest - procjena
Bottom