Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Daklem! 4 biljke, unknown sjemena (sve 4 su različite definitivno), LST, 250W HPS, terramagma, plantela cvet (6/8/8), flushane prije 12/12. Na 12/12 od 15.3., a spol pokazale u periodu od 1.-5. 4. (sve 4). Molim Vas ukratko za odokativnu procjenu kada bi kolač mogao biti pečen, neam nikakvih mikroskopa/povecala da sam procjenim. Čisto zbog orjentacije, pošto ih sve hoću flushat 10ak dana prije.
Biljka #1 - Buco - Degustirana, lijepo puca u glavu. Ne stagnira, još uvijek izbacuje nove pistile i lagano puni male vrhiće. Omjer bijelih/smeđih pistila oko 60/40. Izgleda godinama ispred ostale 3, za nju me najviše zanima! [IMG=http://img824.imageshack.us/img824/905/buco14.th.jpg][/IMG]
Biljka #4 - Sjuz - Također mršavi vrhovi, najmanja i nekako mi se čini da je počela stagnirat s rastom, mali vrhići se još uvijek pune, al jako sporo. Omjer bijelih/smeđih pistila 50/50.
Sad su na cca 35 dana cvjetanja. Znam da ih trebam držat minimalno 60ak dana (manje ne mislim), no ipak pitam vas štovani dame i gospodo - koliko još otprilike? Da ne bi prošla baba s kolačima, a to najmanje hoću. Na kraju ću napravit neki review svog uzgoja jer ove moje biljke su pravi dokaz koliko šoka mogu pregrmit. Slike nisu neke ekstra kvalitete, imam fotić star 7 godina pa...
....pa bas to sto si sam rekao.....jos minimalno 25 dana, mozes dodat jos koji dan gore......ima tu jos mjesec dana jahanja bez brige......sad jos fino pognojit 15-20 dana i onda flush pa isusivanje i cap......
Hvala vam obojici na pohvalama! Box je dimenzija d/š/v 85/90/180 (0.76 m2). No lampa nije ni na pola te visine boxa. Nebi da uništim lijepu pohvalu, al i nisu baš tako velike Ovako LSTirane, od zemlje do vrha glavnog heda, su sve otprilike iste visine (ne i širine), oko 45-50 cm, da su normalne bile bi oko 80-90 cm (a uglavnom je sativa dominantna koliko vidim).
Nego, očita je razlika u razvoju biljaka. Buco mi se nekako čini malo pa gotov, što je čudno jer znam datum kad je procvjetao, a tome ima jedva tjedan više od mjesec dana. Glavni hed mi ne stane u šaku već oko tjedan i po, po širini. Mislim, tim bolje ako ga pustim s ostalima još mjesec dana, ubrat ću više (još ne stagnira)! Bilo bi lijepo kad bih imao još 2-3 mišljenja pa da vidim. :cool44:
Lampa je na 25 cm od biljaka. To je neki prosjek od oka.. Mogla bi i niže jer imam ok ventilaciju u boxu (ne CT). Uglavnom, danas sam ih pognojio jer je bio red pa eto, očito ih onda ostavljam sve na isto. Bar cu u istom growu imat couch lock i head high. Fak jea
65 dan cvjetanja...po mandali 60-65 dana ja mislim bar još do 10-og držat.....2 tjedna samo voda,bez vode 3 dan pa do kraja a kraj nemam pojma kad je,mikroskopa nemam...ravnam se po 2 heda otkinuta unutar zadnjih 10-ak dana...mišljenje....????!!!!????