Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ako moze procjena od 3 autosa, breeder kaze od 60-70 dana,danas im je 60 dana svakoj. Sto se tice sorti siguran sam samo za prvu da je blueberry jer sam obiljezio, a ostale dvije bi trebale bit ww, sve to od 00seeds. Ako moze procjena. Posto se priblizih tim datumima sto je naznacio breeder, danas sam dao samo vodu, i narednih nekoliko puta ide voda, ako je kraj blizu.
Blueberry auto
Trebalo bi bit white widow auto 2 komada ovo je druga
Oslikaj sa zumoom, znači staneš metar od vrha i približiš, koliko ide. Kad izoštri sliku, oslikaš i onda sam, tu sliku otvoriš i nju zumiraš!
Ovo je sa lista, a na vrhu su ti još prozirni. Uvijek gledaj, sami vrh. Ne one male sugar leaf, jer su tamo, uvijek ispred!
Javi se za tjedan dana, a do tada na čistu vodu, ako ne radiš flush
xiaomi redmi note 9 pro sigurno je losija kamera od samsung note 9 al pokusacu sledeci put bolje da uslikam hvala u svakom slucaju i meni djeluje da treba jos jedno 10 dana jer skoro i da nema onih braon trihoma...
Po ovome sto vidim Jos je rano providni su, kad budu mlecni trihomi i po neki amber tad opicis 2-3 zalivanja obicnom vodom i to je to, pustis da se dobro osusi i cap cap.
Ljudi, sta da radim sa ovom, njene rodjake su vec u ulju, a ova bas resila da okasni.....taman kad su joj pistile bile 90% zute pocese da nicu nove i bi mi zao da je diram, njene rodjake su skinute pre desetak dana.
Bi li mi mogao ko pomoći..jeli ovo pri kraju ili ima tu jos vrimena..automati nl..
23.5 niknule
11.6 prvi prefloweri,znam da sam slikao po noci isa bljeskalicon,moga bi priko dana iduci put pa vam poslat bolju sliku,ali eto ako mozda neko zna,volia bi cut misljenje od vas
Lp