Jesam.
Evo recimo ovaj vrh od ove male biljke, ako uspoređujem izgled cvijeta i dnevnike ostalih uzgajivača istog straina od RQS-a - ovakav izgled su imali 10-20 dana prije skidanja. Doslovce kroz 10 dana ovaj dwarf izmjeni boju pistilica, valjda zbog toga što su manji rastom i brzo cvjetanje, ne znam, ali vidim u dosta dnevnika da u osmom tjednu života točno ovako izgledaju, i onda za 2 tjedna cap - sve pistilice smeđe.
Dok recimo ja bi rekao da ova biljka još bude mjesec dana cvjetala hahahaha.
Na ovome su pistile počele tamniti unazad 4 dana, od kako sam izbacio 3 žarulje od 4000k i ubacio 3000k, da bude više tog intenziteta. Imam neko povećalo, ali je jako loše, ništa ne vidim na oko.
Međutim, makro mod na p30pro jako dobro uveća, i ako gledam te trihome - ovako mi izgleda jedan dio mutnih, tj mliječnih. Ili je do kamere, ili ja krivo gledam, a pokušavam se naučiti i taj dio da ne budem dosadan svakih par dana "jel gotovo jel gotovo" hahahah.
Druga biljka je pak sasvim drugačija - cvijet izgleda gotovo isto kao i na ovoj (osim štu su tanji jer ih ima više), boja pistila je ista itd - ali pod kamerom su mi svi trihomi prozirni, točno se vidi razlika nasuprot ove biljke, a isti strain.