Od kad brojis 72 dan, od klijanja il od cvjetanja. Po meni to nije pri kraju jos 2 sedmice bar
Od klijanjaOd kad brojis 72 dan, od klijanja il od cvjetanja. Po meni to nije pri kraju jos 2 sedmice bar
postavi sliku cele bioze pa da vidimo dal je za skidanje ili sta,sta sad moze da se provali po ovim slikama sto si postavio kad su loseg kvaliteta i u kom je danu odnosno koliko cveta vec.dobila je previse hemije duplu dozu al je poslije flush-ana
U te pljeesnive musice znaju bas problem da na prave sacuvaj boze,kad zavrsis grow sve lepo dezinfikuj ako budes nastavljao dalje da growas.Kao sto kolega Budalin kaze jos 10-15 dana i bice super to,nemoj hraniti ostavi je samo na cistoj vodi do kraja.Tu je vidis problem jer nisi radio lst pa ti sad taj glavni bud brze sazreva od ovih sa strane,ali korektno izgleda za 100w panela i jos ti je prvi grow,polako najbolje se uci kroz svoj uzgoj.Sledeci put ako resis da uzgajas izaberi nekog od mentora i prodji jedan grow tako pa ces jos brze nauciti neke stvari.Inace bluberi je jako dobar strajn ja sam ih radio u svim verzijama i foto i autos i uvek me odusevi sto sa radom sto sa samim uzgojom.danas je 80ti dan od klijanja dugo sam se borio sa pljesnivim musicama