Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Barneys farm mix + strawberry sour diesel
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Zoja" data-source="post: 610611" data-attributes="member: 63056"><p>E jbg sad kad gledam slike i usporedujem sa drugim dnevnicima cini se i meni ko da jesam malo pretjero,moro sam odma otic u sator i pogledat i malo sam se utjesio jer uzivo ne izgleda uopce lose. Iso sam na to da se u startu rijesim svih grana koje su mi se cinile slabe i da skinem sve ono kaj ce bit ispod mreze. Da sam prije neg kaj sam ih posiso malo bolje proucio slike iz drugih dnevnika vjerojatno bi ostavio kojih 10 cm ispod mreze umjesto 5 kolko je sad otprilike al kaj je tu je,vidjet cemo kako ce odreagirat do sljedeceg updatea.</p><p>Uz to sam u sator ubacio i drugu frisku vrecu co2 koja mi je stigla prije 3 dana i bas ima intenzivan miris za razliku od stare (drugi proizvodac)koja je sad otvorena vec jedno manje od 4 mjeseca,makar ta nikad nije imala nikakav miris (proizvodac kaze da traje do 9 mjeseci). Sad me j**e to kaj nemam pojma koja bi od te 2 trebala bit bolja,ova koja se stvarno osjeti il ova koja se nikad nije ni osjetila po pitanju mirisa,jel ima ko kakvih iskusava s tim vrecama?</p><p>U svakom slucaju co2 im nebi smjelo falit i nadam se relativno brzom oporavku</p><p>A kaj se tice hrane najgore je to kaj su bas te 2 do sad dobile najmanje tnt-a,samo jednom su dobile punu dozu od 5 ml i odma su pocele pokazivat da im je previse,zato sam im prvo prepolovio dozu al ni to bas nije previse pomoglo,i dalje su izgledale ko da im je previse (dok su se ostale hranile punim dozama i pasalo im je. Iz tog razloga sam im iso smanjit i root i power zyme. Ne znam vise ni sam kak bi ih hranio,najgore je to kaj sam vec sadio obje sorte i nisam nikad dobio dojam da jedu manje od ostalih. Sad mi je ostalo davat im samo vodu i ovu skroz laganu prehranu ,pratit sta se dogada i nadat se da ce do pocetka cvjetanja opet bit na punoj dozi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Zoja, post: 610611, member: 63056"] E jbg sad kad gledam slike i usporedujem sa drugim dnevnicima cini se i meni ko da jesam malo pretjero,moro sam odma otic u sator i pogledat i malo sam se utjesio jer uzivo ne izgleda uopce lose. Iso sam na to da se u startu rijesim svih grana koje su mi se cinile slabe i da skinem sve ono kaj ce bit ispod mreze. Da sam prije neg kaj sam ih posiso malo bolje proucio slike iz drugih dnevnika vjerojatno bi ostavio kojih 10 cm ispod mreze umjesto 5 kolko je sad otprilike al kaj je tu je,vidjet cemo kako ce odreagirat do sljedeceg updatea. Uz to sam u sator ubacio i drugu frisku vrecu co2 koja mi je stigla prije 3 dana i bas ima intenzivan miris za razliku od stare (drugi proizvodac)koja je sad otvorena vec jedno manje od 4 mjeseca,makar ta nikad nije imala nikakav miris (proizvodac kaze da traje do 9 mjeseci). Sad me j**e to kaj nemam pojma koja bi od te 2 trebala bit bolja,ova koja se stvarno osjeti il ova koja se nikad nije ni osjetila po pitanju mirisa,jel ima ko kakvih iskusava s tim vrecama? U svakom slucaju co2 im nebi smjelo falit i nadam se relativno brzom oporavku A kaj se tice hrane najgore je to kaj su bas te 2 do sad dobile najmanje tnt-a,samo jednom su dobile punu dozu od 5 ml i odma su pocele pokazivat da im je previse,zato sam im prvo prepolovio dozu al ni to bas nije previse pomoglo,i dalje su izgledale ko da im je previse (dok su se ostale hranile punim dozama i pasalo im je. Iz tog razloga sam im iso smanjit i root i power zyme. Ne znam vise ni sam kak bi ih hranio,najgore je to kaj sam vec sadio obje sorte i nisam nikad dobio dojam da jedu manje od ostalih. Sad mi je ostalo davat im samo vodu i ovu skroz laganu prehranu ,pratit sta se dogada i nadat se da ce do pocetka cvjetanja opet bit na punoj dozi. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Barneys farm mix + strawberry sour diesel
Bottom