Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Barney F. Mimosa x Orange punch (Photo),LED 560W , SCROG
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="0Marac0" data-source="post: 784784" data-attributes="member: 59027"><p>Sad su se biljke počele oporavljat i slobodno spusti na 70cm,pa ako ne krenu strechat,spusti na 60cm...one su bile gladne,ne razumijem kako nisu imale korjen i kako uopće netko dođe na takvu ideju....to da one stagniraju mjesec dana i više,ali ti si presadio,one su popunile pot momentalno i da si umjesto 2ml,davao 5ml sumnjam,da bi tako reagirale.več bi bio u cvatu i kolega se nebi nafurio,radi jedne riječi,koja je rečena bezveze!</p><p>Tu si malo i ti kriv,jer si dosta toga promjenio,tokom growa(i ja to radim). Nisam radio sa Plantellom na Cannabisu,ali kakva korist od gnojiva,ako nema korjena?</p><p></p><p>Kad krene tranzicija,onda im paše više svjetla,jer brže rastu . Kad su u problemu,onda smanjiš ili udaljiš svjetlo,jer jače svjetlo,jača fotosinteza i onda i vuku više nutrijenata!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="0Marac0, post: 784784, member: 59027"] Sad su se biljke počele oporavljat i slobodno spusti na 70cm,pa ako ne krenu strechat,spusti na 60cm...one su bile gladne,ne razumijem kako nisu imale korjen i kako uopće netko dođe na takvu ideju....to da one stagniraju mjesec dana i više,ali ti si presadio,one su popunile pot momentalno i da si umjesto 2ml,davao 5ml sumnjam,da bi tako reagirale.več bi bio u cvatu i kolega se nebi nafurio,radi jedne riječi,koja je rečena bezveze! Tu si malo i ti kriv,jer si dosta toga promjenio,tokom growa(i ja to radim). Nisam radio sa Plantellom na Cannabisu,ali kakva korist od gnojiva,ako nema korjena? Kad krene tranzicija,onda im paše više svjetla,jer brže rastu . Kad su u problemu,onda smanjiš ili udaljiš svjetlo,jer jače svjetlo,jača fotosinteza i onda i vuku više nutrijenata! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Barney F. Mimosa x Orange punch (Photo),LED 560W , SCROG
Bottom