Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Barney F. Mimosa x Orange punch (Photo),LED 560W , SCROG
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="0Marac0" data-source="post: 784048" data-attributes="member: 59027"><p>Zašto daješ Plantellu kao da je Aptus?</p><p>2ml/L nije ništa,ako je preporučena doza 15ml/ 2L vode...ajde,da prepoloviš i daješ 5ml/L</p><p>Oni stave dozu za normalne biljke,a Cannabis spada u gladne biljke!</p><p></p><p>Pa 4 biljke su ti pred nekim locom,ja bi rekao,da joj generalno fali hrane!</p><p>Daješ jednom vodu,jednom 2ml/L plantelle? To nit ne osjeti....</p><p>Onu koju si mislio bacit,aj joj daj 5ml/L vode ,a ako nemaš cal/mag,kupi gorku sol(epson solt) i to im fali...staviš malo soli oko biljke,samo nemoj pretjerat. Možda je bolje,da staviš gram na 2l vode,tako če dobit magnezij,a nije previše!</p><p>To što si stavio pot h zemlju,tolike biljke to pojedu ta 10ak dana. Mjesec dana se misli,kad su biljke od sjemena,ne kad ju presadiš več veliku!</p><p>Još malo i manjak dušika ti loca magnezij i tu krene domino efekt. Ne znam kako bi ti drugačije napisao....zato večina cal/mag preparata imaju i dosta dušika(N azota)</p><p>A ovi preparati vrt,slavol i sl.u ovom trenutku su ti nepotrebni. Prije swicha biljke moraju biti zdrave,jer kad krenu srkat hranu,neče je biti!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="0Marac0, post: 784048, member: 59027"] Zašto daješ Plantellu kao da je Aptus? 2ml/L nije ništa,ako je preporučena doza 15ml/ 2L vode...ajde,da prepoloviš i daješ 5ml/L Oni stave dozu za normalne biljke,a Cannabis spada u gladne biljke! Pa 4 biljke su ti pred nekim locom,ja bi rekao,da joj generalno fali hrane! Daješ jednom vodu,jednom 2ml/L plantelle? To nit ne osjeti.... Onu koju si mislio bacit,aj joj daj 5ml/L vode ,a ako nemaš cal/mag,kupi gorku sol(epson solt) i to im fali...staviš malo soli oko biljke,samo nemoj pretjerat. Možda je bolje,da staviš gram na 2l vode,tako če dobit magnezij,a nije previše! To što si stavio pot h zemlju,tolike biljke to pojedu ta 10ak dana. Mjesec dana se misli,kad su biljke od sjemena,ne kad ju presadiš več veliku! Još malo i manjak dušika ti loca magnezij i tu krene domino efekt. Ne znam kako bi ti drugačije napisao....zato večina cal/mag preparata imaju i dosta dušika(N azota) A ovi preparati vrt,slavol i sl.u ovom trenutku su ti nepotrebni. Prije swicha biljke moraju biti zdrave,jer kad krenu srkat hranu,neče je biti! [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Barney F. Mimosa x Orange punch (Photo),LED 560W , SCROG
Bottom