Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Barney F. Mimosa x Orange punch (Photo),LED 560W , SCROG
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Misko21" data-source="post: 783870" data-attributes="member: 73894"><p>Sta podrazumevas pod vrhunske rezultate? Prinos,kvalitet tj ukus/miris, niži THC/CBD?</p><p>Iskreno ranije kada sam imao prilike da koristim hesi gnojiva ,vutra je imala više prinosa i hedovi su bili kompaktni i tvrdi možda nekih 30% od vutre koju sam gnojio sa plantelom ,sada sto se tice kvaliteta tu ništa ne mogu da tvrdim ko će ga znati ,stalno sam menjao sorte</p><p>Evo baš čitam na forumu da nije dobro mešati plantella vrt i slavol za Vege,bolje ide plantella list / cvet + slavol</p><p>Iz razloga što su slavol i vrt samo enzimi koji pomažu usvajanju gnojiva tj plantella vrt nije hrana već malo slabiji sok enzima od slavol.</p><p>Znaci za Vege ide plantella list (gnojivo) sa slavol ili plantella vrt (enzimi)</p><p>Amiksol su aminokiseline ,jel mogu samo folijarno da se koriste ili mogu sve da pomešam plantella list ,slavol i amiksol ?</p><p>Ili mozda bolje pošto djubrivo ide svako 2. zalivanje ,izmedju mogu slavol i amiksol?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Misko21, post: 783870, member: 73894"] Sta podrazumevas pod vrhunske rezultate? Prinos,kvalitet tj ukus/miris, niži THC/CBD? Iskreno ranije kada sam imao prilike da koristim hesi gnojiva ,vutra je imala više prinosa i hedovi su bili kompaktni i tvrdi možda nekih 30% od vutre koju sam gnojio sa plantelom ,sada sto se tice kvaliteta tu ništa ne mogu da tvrdim ko će ga znati ,stalno sam menjao sorte Evo baš čitam na forumu da nije dobro mešati plantella vrt i slavol za Vege,bolje ide plantella list / cvet + slavol Iz razloga što su slavol i vrt samo enzimi koji pomažu usvajanju gnojiva tj plantella vrt nije hrana već malo slabiji sok enzima od slavol. Znaci za Vege ide plantella list (gnojivo) sa slavol ili plantella vrt (enzimi) Amiksol su aminokiseline ,jel mogu samo folijarno da se koriste ili mogu sve da pomešam plantella list ,slavol i amiksol ? Ili mozda bolje pošto djubrivo ide svako 2. zalivanje ,izmedju mogu slavol i amiksol? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Barney F. Mimosa x Orange punch (Photo),LED 560W , SCROG
Bottom