Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Ayahuasca purple - 250W hps + 200W cob
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="crnicar" data-source="post: 639787" data-attributes="member: 48429"><p>Samo je jedna biljoza ovdje. Mislim da je po breederu 70ak dana al kod mene ce duze bit jer trihomi govore drugacije.</p><p>A mreza ti je iz peveca, zapravo ograda. Imas kolut od 25m; visine mislim 1.20 i prodaju na metar (ne svaki pevec-debilno al aj). Ne znam tocni razmak zica al to si sam skroijs kak hoces.</p><p>I da...20ak kn je metar te ograde</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="crnicar, post: 639787, member: 48429"] Samo je jedna biljoza ovdje. Mislim da je po breederu 70ak dana al kod mene ce duze bit jer trihomi govore drugacije. A mreza ti je iz peveca, zapravo ograda. Imas kolut od 25m; visine mislim 1.20 i prodaju na metar (ne svaki pevec-debilno al aj). Ne znam tocni razmak zica al to si sam skroijs kak hoces. I da...20ak kn je metar te ograde [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Ayahuasca purple - 250W hps + 200W cob
Bottom