Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Autoflower Tutankhamon među Royal Jack Automaticima & foto Lennonom - HPS 400W
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="jesam" data-source="post: 519596" data-attributes="member: 26366"><p>Tutan</p><p></p><p>Nemam ništa posebno za napisati osim da je najnaprednija biljka i da je prva ispunila svrhu. Ispalo je da je otisla dole točno 90. dan iako nisam bas tako planirala. Mogla je ona po vanjskom, a i po trihomima još malo, ali u boxu je takva gužva da je sasvim OK. A osim toga, čini mi se da je i zadnjih tjedan dana skroz stagnirala.</p><p> Zadnja dva gnojenja nije dobila ni minimalne doze BiobizzGrowa, nego samo bllom i topmax. Tjedan dana prije skidanja mini flaš. Preko noci su preostali fan listovi turbo pozutili. Trihomi su uglavnom bijeli, ima ponesto i tamnijih. Biljke prije branja ne stavljam dva dana u mrak, ali ih skidam odmah nakon mraka. Ono što se trudim je postići što nižu vlagu jer to, vele groweri, utice na THC. A to postižem jedino sušenjem zemlje.</p><p> Ispalo je oko 70 grama, zadovoljna sam. Otprilike tako dobijem i s foto, mada mislim da sam s foto tutanom ipak dobila nešto više. A s ostalima, nekad bome i manje. E da, nisam ih držala konstantno na 18/6, možda bi neki prosjek bio 15/9. Uglavnom, dok nisu usle u ful cvjetanje, imale su najmanje 18 sati svjetla. Vutrica je na kjuranju, sto ne znači da se vec obilato ne puši. Dim je lagan, miris fin, okus šitast. Ono što me iznenadilo je jačina. Iako je to najsubjektivniji dojam, izgleda da nista nije izgubila unatoc ruderalis genima. Zapravo, ne vidim nikakve razlike osim što je bez promjene na 12/12 počela cvjetati oko 40. dana i šta se troši više struje. Ali ja bi morala paliti grijalicu za vrijeme noci u najhladnijim mjesecima mjeseca, pa mi je gotovo pa svejedno.</p><p></p><p>63. dan</p><p>[ATTACH=full]138645[/ATTACH] </p><p></p><p>[ATTACH]138645[/ATTACH] [ATTACH]138582[/ATTACH] [ATTACH]138584[/ATTACH] </p><p></p><p>75. dan</p><p></p><p>[ATTACH=full]138588[/ATTACH] </p><p>[ATTACH]138589[/ATTACH] [ATTACH]138590[/ATTACH] [ATTACH]138591[/ATTACH] [ATTACH]138592[/ATTACH] </p><p></p><p>78.dan</p><p></p><p></p><p>[ATTACH=full]138592[/ATTACH] [ATTACH]138593[/ATTACH] [ATTACH]138594[/ATTACH] [ATTACH]138598[/ATTACH] [ATTACH=full]138597[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jesam, post: 519596, member: 26366"] Tutan Nemam ništa posebno za napisati osim da je najnaprednija biljka i da je prva ispunila svrhu. Ispalo je da je otisla dole točno 90. dan iako nisam bas tako planirala. Mogla je ona po vanjskom, a i po trihomima još malo, ali u boxu je takva gužva da je sasvim OK. A osim toga, čini mi se da je i zadnjih tjedan dana skroz stagnirala. Zadnja dva gnojenja nije dobila ni minimalne doze BiobizzGrowa, nego samo bllom i topmax. Tjedan dana prije skidanja mini flaš. Preko noci su preostali fan listovi turbo pozutili. Trihomi su uglavnom bijeli, ima ponesto i tamnijih. Biljke prije branja ne stavljam dva dana u mrak, ali ih skidam odmah nakon mraka. Ono što se trudim je postići što nižu vlagu jer to, vele groweri, utice na THC. A to postižem jedino sušenjem zemlje. Ispalo je oko 70 grama, zadovoljna sam. Otprilike tako dobijem i s foto, mada mislim da sam s foto tutanom ipak dobila nešto više. A s ostalima, nekad bome i manje. E da, nisam ih držala konstantno na 18/6, možda bi neki prosjek bio 15/9. Uglavnom, dok nisu usle u ful cvjetanje, imale su najmanje 18 sati svjetla. Vutrica je na kjuranju, sto ne znači da se vec obilato ne puši. Dim je lagan, miris fin, okus šitast. Ono što me iznenadilo je jačina. Iako je to najsubjektivniji dojam, izgleda da nista nije izgubila unatoc ruderalis genima. Zapravo, ne vidim nikakve razlike osim što je bez promjene na 12/12 počela cvjetati oko 40. dana i šta se troši više struje. Ali ja bi morala paliti grijalicu za vrijeme noci u najhladnijim mjesecima mjeseca, pa mi je gotovo pa svejedno. 63. dan [ATTACH=full]138645[/ATTACH] [ATTACH]138645[/ATTACH] [ATTACH]138582[/ATTACH] [ATTACH]138584[/ATTACH] 75. dan [ATTACH=full]138588[/ATTACH] [ATTACH]138589[/ATTACH] [ATTACH]138590[/ATTACH] [ATTACH]138591[/ATTACH] [ATTACH]138592[/ATTACH] 78.dan [ATTACH=full]138592[/ATTACH] [ATTACH]138593[/ATTACH] [ATTACH]138594[/ATTACH] [ATTACH]138598[/ATTACH] [ATTACH=full]138597[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Autoflower Tutankhamon među Royal Jack Automaticima & foto Lennonom - HPS 400W
Bottom