Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Obrazovanje
Autoflower cannabis - moja impresija, ugao i put
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Malawi" data-source="post: 467520" data-attributes="member: 18012"><p>DiskoKobaja, sve se može sjebat ako ne paziš a znamo svi da su i neki strainovi puno tolerantniji na uvjete ili nutrijente tako da učiš dok si živ.</p><p>Nisam probao AKR ali jesam Sweet Coffee i Wild Thailand Rydere, Sweet Coffee nema neku potenciju, super miriše, na slatki ananas a Wilda sam imao dva fena, jedan super sativa, puno limonena a drugi ćorak, radi ok ali nema mirisa i okusa.</p><p>Najjači WoS je bio bijeli "fluke" feno NLxBBa koji ne odgovara opisu i ljude baca u komu, </p><p>bijel kao snijeg, jak miris na mahovinu i neko bilje koje ne poznajem.</p><p></p><p>Od Mephista sam "upoznao", HubbaBubbaSmelloscope, Tyrone Special, Fantasmo Express, Sour Bubblin Crack i Sour Bubbly.</p><p>Imao sam čast probati i Ripleys OG, SODKxAlien, Haisenberg Spec., Supernatural OG, Sour Crack i mislim da bi to bilo to..</p><p>Sve u svemu, potentnije i veće automatike nisam sreo.</p><p></p><p>ps Sour Crack je mala biljka ali je euforija neopisiva, nalik na popularni empatik, MDMA.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malawi, post: 467520, member: 18012"] DiskoKobaja, sve se može sjebat ako ne paziš a znamo svi da su i neki strainovi puno tolerantniji na uvjete ili nutrijente tako da učiš dok si živ. Nisam probao AKR ali jesam Sweet Coffee i Wild Thailand Rydere, Sweet Coffee nema neku potenciju, super miriše, na slatki ananas a Wilda sam imao dva fena, jedan super sativa, puno limonena a drugi ćorak, radi ok ali nema mirisa i okusa. Najjači WoS je bio bijeli "fluke" feno NLxBBa koji ne odgovara opisu i ljude baca u komu, bijel kao snijeg, jak miris na mahovinu i neko bilje koje ne poznajem. Od Mephista sam "upoznao", HubbaBubbaSmelloscope, Tyrone Special, Fantasmo Express, Sour Bubblin Crack i Sour Bubbly. Imao sam čast probati i Ripleys OG, SODKxAlien, Haisenberg Spec., Supernatural OG, Sour Crack i mislim da bi to bilo to.. Sve u svemu, potentnije i veće automatike nisam sreo. ps Sour Crack je mala biljka ali je euforija neopisiva, nalik na popularni empatik, MDMA. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Marihuana
Obrazovanje
Autoflower cannabis - moja impresija, ugao i put
Bottom