Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
auto ww, nl, pq - zeus 600w - help wanted :D
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="shn" data-source="post: 789401" data-attributes="member: 88830"><p>Primjetio sam na jednoj biljci nizi listovi pokazuju neki nedostatak, ja da moram pogadjat reko bi cal-mag? To je ova "najveca", dolje desno na slici od jucer. Imam cal-mag od biobizza, ali navodno ima cal i mag i u Hesi bloom sto bi mogao dodat iduce zalijevanje pa nez sta mislite da kombiniram, udaram samo hesi ili samo biobiz cal-mag? Dodam samo toj biljci koja vec pokazuje tugu i bol ili svima? Nezgodno je znam sto su tri sorte.</p><p>Mislim se i o ph, hesi ima znam ph- u sebi i voda iz pipe mi je ph 7.2, no svejedno bi mozda trebao provjerit ph zemlje da nije nes s time prije nego pocnem sta "popravljat"? Imam ph metar al mi nije bas jasno kako zemlju izmjerit, koristit runoff? Ako je runoff jel to znaci da trebam zalit cistom vodom za te potrebe ili kako? Zemlja mi je jos vlazna, mislim da ce sutra ujutro bit taman za zalijevanje. </p><p>ps. se ovo racuna kao post za postom, sam trebal samo edit? nekak mi se cinilo bolje post, da neko mozda vidi kaze neku pametnu</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="shn, post: 789401, member: 88830"] Primjetio sam na jednoj biljci nizi listovi pokazuju neki nedostatak, ja da moram pogadjat reko bi cal-mag? To je ova "najveca", dolje desno na slici od jucer. Imam cal-mag od biobizza, ali navodno ima cal i mag i u Hesi bloom sto bi mogao dodat iduce zalijevanje pa nez sta mislite da kombiniram, udaram samo hesi ili samo biobiz cal-mag? Dodam samo toj biljci koja vec pokazuje tugu i bol ili svima? Nezgodno je znam sto su tri sorte. Mislim se i o ph, hesi ima znam ph- u sebi i voda iz pipe mi je ph 7.2, no svejedno bi mozda trebao provjerit ph zemlje da nije nes s time prije nego pocnem sta "popravljat"? Imam ph metar al mi nije bas jasno kako zemlju izmjerit, koristit runoff? Ako je runoff jel to znaci da trebam zalit cistom vodom za te potrebe ili kako? Zemlja mi je jos vlazna, mislim da ce sutra ujutro bit taman za zalijevanje. ps. se ovo racuna kao post za postom, sam trebal samo edit? nekak mi se cinilo bolje post, da neko mozda vidi kaze neku pametnu [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
auto ww, nl, pq - zeus 600w - help wanted :D
Bottom