Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Auto Super skunk (LED 40W) & neka afrička sativa (HPS 250W)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="truare" data-source="post: 426964" data-attributes="member: 48175"><p>Imam dvije dileme:</p><p>1) jel ovo moje održavanje vlage na 35-40% u redu ili bi je ipak trebao dignut? Znam da je potrebno što niže da nebi došlo do plijesni ali isto tako su mi listovi primjetno uvinuti prema gore (sidecurl) zbog pretpostavljam preniske vlage. Temp boxa ne prelazi 24.5 C.</p><p>2) Biljka je tjedan dana samo na vodi, bio je plan još jedan 1 tjedan pa harvest ali sam se mislim preračunao. Čini mi se po izgledu trihoma da za tjedan dana neće još bit spremna, još je velika večina trihoma prozirno. Dali da ju opet počnem hranit (barem u reduciranim dozama) dok ne ugledam prvi amber pa onda opet na gladovanje 2 tjedna? Hoće li se desit velika razlika u trihomima i proć onaj "peak" berbe 2 tjedna nakon prvih amber trihoma? Nažalost neznam strain pa nemam sa čim usporedit osim što mi se čini kao čista sativa i izrazito finog limunkastog mirisa. Negdje pak čitam da amber za sativu nije dobar? Danas dan 123 od klijanja, 81 dan 12-12, cca 67 cvjetanja</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="truare, post: 426964, member: 48175"] Imam dvije dileme: 1) jel ovo moje održavanje vlage na 35-40% u redu ili bi je ipak trebao dignut? Znam da je potrebno što niže da nebi došlo do plijesni ali isto tako su mi listovi primjetno uvinuti prema gore (sidecurl) zbog pretpostavljam preniske vlage. Temp boxa ne prelazi 24.5 C. 2) Biljka je tjedan dana samo na vodi, bio je plan još jedan 1 tjedan pa harvest ali sam se mislim preračunao. Čini mi se po izgledu trihoma da za tjedan dana neće još bit spremna, još je velika večina trihoma prozirno. Dali da ju opet počnem hranit (barem u reduciranim dozama) dok ne ugledam prvi amber pa onda opet na gladovanje 2 tjedna? Hoće li se desit velika razlika u trihomima i proć onaj "peak" berbe 2 tjedna nakon prvih amber trihoma? Nažalost neznam strain pa nemam sa čim usporedit osim što mi se čini kao čista sativa i izrazito finog limunkastog mirisa. Negdje pak čitam da amber za sativu nije dobar? Danas dan 123 od klijanja, 81 dan 12-12, cca 67 cvjetanja [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Auto Super skunk (LED 40W) & neka afrička sativa (HPS 250W)
Bottom