Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Auto Power Plant Dutch Passion, Pure Led 480w, LST
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Plessamentorom" data-source="post: 763344" data-attributes="member: 78397"><p>Pozdrav ljudi. </p><p></p><p>Prvo da vam se zahvalim na svim brigama i komentarima. </p><p></p><p>Bizzzzo, zaljevam ovako. Prvo kad dođem uzmem kantu 30L, nalijem je 20L Vode vani iz šlaufa i dodam 5L tople da dignem temperaturu vode malo. Onda odem skuham si kavu i pojedem nešto. Vratim se za cca 30-45 min i krećem. Sa obzirom na to da nisu sve biljke u istoj fazi uzmem bocu veliku od 5L i pretočim si u nju 5 litara. Svaki drugi putnu tjednu gnojim. Znači ako sam u ponedeljak gnojio u četvrtak ne gnojim. E onda ovisno o biljci dodajem gnojivo, nakon što sam dodao gnojivo provjerim PH, ph ostavim između 6.7-7. Nikad ne preko 7. Zatim s obzirom da je ta boca od 5L ogromna uzmem prvo je litre i krenem zaljevat uz rub, nalijem 2 dcl, zarotiram teglu, opet nalijem 2dcl opet zarotiram teglu i tako malo po malo uz rub prvo dok ne potrošim te 2 litre vode. Onda ponovo pretočim u manju bocu i ponovim postupak oko sredine tegle. Recimo od 5L vode sa kojom zalijem 0.5L na kraju bude u tanjuru. I stvarno mislim da ne zaljevam previše ali možda se varam. </p><p></p><p>Wendigo, lampa je na 50%, nisam mjenjao intenzitet, budem danas provjerio kakvo je stanje kad idem s posla, dali je lišće u zraku ili je obješeno još uvijek i skinut ću apk. </p><p></p><p>Uglavnom, što mi je raditi?? Dali da napravim jaki flush ili nešto drugo...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Plessamentorom, post: 763344, member: 78397"] Pozdrav ljudi. Prvo da vam se zahvalim na svim brigama i komentarima. Bizzzzo, zaljevam ovako. Prvo kad dođem uzmem kantu 30L, nalijem je 20L Vode vani iz šlaufa i dodam 5L tople da dignem temperaturu vode malo. Onda odem skuham si kavu i pojedem nešto. Vratim se za cca 30-45 min i krećem. Sa obzirom na to da nisu sve biljke u istoj fazi uzmem bocu veliku od 5L i pretočim si u nju 5 litara. Svaki drugi putnu tjednu gnojim. Znači ako sam u ponedeljak gnojio u četvrtak ne gnojim. E onda ovisno o biljci dodajem gnojivo, nakon što sam dodao gnojivo provjerim PH, ph ostavim između 6.7-7. Nikad ne preko 7. Zatim s obzirom da je ta boca od 5L ogromna uzmem prvo je litre i krenem zaljevat uz rub, nalijem 2 dcl, zarotiram teglu, opet nalijem 2dcl opet zarotiram teglu i tako malo po malo uz rub prvo dok ne potrošim te 2 litre vode. Onda ponovo pretočim u manju bocu i ponovim postupak oko sredine tegle. Recimo od 5L vode sa kojom zalijem 0.5L na kraju bude u tanjuru. I stvarno mislim da ne zaljevam previše ali možda se varam. Wendigo, lampa je na 50%, nisam mjenjao intenzitet, budem danas provjerio kakvo je stanje kad idem s posla, dali je lišće u zraku ili je obješeno još uvijek i skinut ću apk. Uglavnom, što mi je raditi?? Dali da napravim jaki flush ili nešto drugo... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Auto Power Plant Dutch Passion, Pure Led 480w, LST
Bottom