Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Auto Power Plant Dutch Passion, Pure Led 480w, LST
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Plessamentorom" data-source="post: 763322" data-attributes="member: 78397"><p>Pozdrav!! </p><p></p><p>Dan 48.</p><p>Režim 18/6</p><p></p><p>Vlaga u boxu 50-60% ovisno o vanjskim uvjetima</p><p></p><p>Naglo zahlađenje mi baš nejde u prilog, temperatura ponoći u boxu padne na 18-19 stupnjeva i ne mogu napraviti trenutno ništa u vezi toga, nadam se da im nije pre hladno. </p><p></p><p>Prije 4 dana svih 5 je bilo samo zaliveno sa 5 litara vode PH 6.8</p><p></p><p>Danas sam 3 zalio sa 5 litara punom dozom za cvjetanje, malu na narančastom tanjuru sa punom dozom za vegetaciju a ovu u donjem ljevom kutu sa čistom vodom pošto bi trebala procvati uskoro pa da malo operem zemlju. PH izmešu 6.80 i 7.0</p><p></p><p>Na ove 4 sam naučio puno toga i to me full jako veseli... Npr. NE KORISTITI BAKRENU ŽICU 1MM DEBELU... Biljka se je u stanju sama presjeći na nju... Tinol za lemljenje je zakon a tiple za knauf pašu ko budali šamar na rupe u airpotovim. </p><p></p><p>Nažalost radi razlike u starosti biljaka i visini nisam uspio postaviti mrežu koja je spremna tako da ju čuvam za 2. Grow... </p><p></p><p>Tolko za sad, čujemo se za 10 dana. </p><p>[ATTACH]452804[/ATTACH][ATTACH]452805[/ATTACH][ATTACH]452806[/ATTACH][ATTACH]452807[/ATTACH][ATTACH]452808[/ATTACH][ATTACH]452809[/ATTACH][ATTACH]452810[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Plessamentorom, post: 763322, member: 78397"] Pozdrav!! Dan 48. Režim 18/6 Vlaga u boxu 50-60% ovisno o vanjskim uvjetima Naglo zahlađenje mi baš nejde u prilog, temperatura ponoći u boxu padne na 18-19 stupnjeva i ne mogu napraviti trenutno ništa u vezi toga, nadam se da im nije pre hladno. Prije 4 dana svih 5 je bilo samo zaliveno sa 5 litara vode PH 6.8 Danas sam 3 zalio sa 5 litara punom dozom za cvjetanje, malu na narančastom tanjuru sa punom dozom za vegetaciju a ovu u donjem ljevom kutu sa čistom vodom pošto bi trebala procvati uskoro pa da malo operem zemlju. PH izmešu 6.80 i 7.0 Na ove 4 sam naučio puno toga i to me full jako veseli... Npr. NE KORISTITI BAKRENU ŽICU 1MM DEBELU... Biljka se je u stanju sama presjeći na nju... Tinol za lemljenje je zakon a tiple za knauf pašu ko budali šamar na rupe u airpotovim. Nažalost radi razlike u starosti biljaka i visini nisam uspio postaviti mrežu koja je spremna tako da ju čuvam za 2. Grow... Tolko za sad, čujemo se za 10 dana. [ATTACH]452804[/ATTACH][ATTACH]452805[/ATTACH][ATTACH]452806[/ATTACH][ATTACH]452807[/ATTACH][ATTACH]452808[/ATTACH][ATTACH]452809[/ATTACH][ATTACH]452810[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Dnevnici unutrašnjeg uzgajanja
Auto Power Plant Dutch Passion, Pure Led 480w, LST
Bottom