Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Auto Anesthesia i Quick One Led E-27
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote=".i." data-source="post: 628013" data-attributes="member: 64294"><p>ogaditi će ti se filmovi sa puno detalja, blažen vhs bio</p><p></p><p>nego ovo vezano za perlit, vlagu itd....</p><p>za zadnje dvi tri biljke sam prvo na dno posude nasuo oko 2 cm čistog perlita, onda dodao zemlju sa cca 10% perlita. Kasnije kroz zaljevanje fizika čestica učini svoje i taj perlit sa dna "podigne" u supstrat. Od kad tako radim manje mi se zemlja slegne tokom grova, ostaje rastresita</p><p></p><p>drugo, brate smanji posude na nekih 6-7 litara (ako budu male posude uvik možeš presaditi u veću, to nije nikakav stres za biljku i oko toga se ne brini) i rještiti ćeš 90% svojih problema. Ako još radiš onu Agro cz zemlju probaj ju flushati prije nego staviš sljedeću biljku može biti da ih kristalon zeza ipak je to industrial grade gnjojivo.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE=".i., post: 628013, member: 64294"] ogaditi će ti se filmovi sa puno detalja, blažen vhs bio nego ovo vezano za perlit, vlagu itd.... za zadnje dvi tri biljke sam prvo na dno posude nasuo oko 2 cm čistog perlita, onda dodao zemlju sa cca 10% perlita. Kasnije kroz zaljevanje fizika čestica učini svoje i taj perlit sa dna "podigne" u supstrat. Od kad tako radim manje mi se zemlja slegne tokom grova, ostaje rastresita drugo, brate smanji posude na nekih 6-7 litara (ako budu male posude uvik možeš presaditi u veću, to nije nikakav stres za biljku i oko toga se ne brini) i rještiti ćeš 90% svojih problema. Ako još radiš onu Agro cz zemlju probaj ju flushati prije nego staviš sljedeću biljku može biti da ih kristalon zeza ipak je to industrial grade gnjojivo. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Auto Anesthesia i Quick One Led E-27
Bottom