Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Auto Anesthesia i Quick One Led E-27
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Srale7" data-source="post: 627891" data-attributes="member: 66648"><p>LOoD, smanji ili mjenjaj strain.</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Bas sinoc komentirao sa frendom, kako je taj growing zapravo jednostavan, ali imas 100 mjesta gdje mozes pogrijesit i samo je pitanje tko ce u kolikoj mjeri zajebat. Ti si očito zajebao vise toga, pa je i razultat takav kakav je.</p><p></p><p>Danas sam bas prelistao cijeli tvoj dnevnik, ne znam, meni se ti e27 ledice nikako ne svidaju, (ne kod tebe) nego opcenito, odnosno pod njima su obično neke mrsave biljke, bar u vecini dnevnika sa ovog foruma. Naravno, imaju prednosti u vidju male potrosnje, niske cijena i svatko moze doma sklepati panel, ali da je netko napravio neki wow grow pod e27 zaruljam, to nisam vidio.</p><p></p><p> Nisi jos ovladao osjećajem za zaljevanje, ali na dobrom si putu.</p><p></p><p>I stvar koja smara vecinu ovog foruma, a to je gnojivo. NIje mi jasno od kud početnicima volja za kombiniranje 6 različitih proizvođača/proizvoda, umjesto da lijepo uzmu starter pack od povjerenog proizvođača i samo zalijevaju po tablici i problema u pravilu nema.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Srale7, post: 627891, member: 66648"] LOoD, smanji ili mjenjaj strain. Bas sinoc komentirao sa frendom, kako je taj growing zapravo jednostavan, ali imas 100 mjesta gdje mozes pogrijesit i samo je pitanje tko ce u kolikoj mjeri zajebat. Ti si očito zajebao vise toga, pa je i razultat takav kakav je. Danas sam bas prelistao cijeli tvoj dnevnik, ne znam, meni se ti e27 ledice nikako ne svidaju, (ne kod tebe) nego opcenito, odnosno pod njima su obično neke mrsave biljke, bar u vecini dnevnika sa ovog foruma. Naravno, imaju prednosti u vidju male potrosnje, niske cijena i svatko moze doma sklepati panel, ali da je netko napravio neki wow grow pod e27 zaruljam, to nisam vidio. Nisi jos ovladao osjećajem za zaljevanje, ali na dobrom si putu. I stvar koja smara vecinu ovog foruma, a to je gnojivo. NIje mi jasno od kud početnicima volja za kombiniranje 6 različitih proizvođača/proizvoda, umjesto da lijepo uzmu starter pack od povjerenog proizvođača i samo zalijevaju po tablici i problema u pravilu nema. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Završeni unutrašnji dnevnici
Auto Anesthesia i Quick One Led E-27
Bottom