Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Apple fritter ( RQS )
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Need 4 weed" data-source="post: 791103" data-attributes="member: 69223"><p>Pozdrav ekipa </p><p>Da ne otvaram novi dnevnik, nastavljam ovdje sa Punch pie Mike Tysona od RQS, feminizirana</p><p></p><p>47. dan</p><p>Sada je na 4L vode, svaka 2 tjedna dobije fish + root, danas je dobila mykorizu, sljedeći put će dobiti malo growa, svakih 10-ak dana poskidam lišće, ovo je već treći put, zazeleni se brzo</p><p>Pošto je meni u potkrovlju katastrofa od temperature, ovih dana i do 27, moj plan je da je držim do cca. 01.09. u vegi i onda FLIP, da sredinom 10. mj završi, da nije prevruće, i normalno je osušim</p><p></p><p>P.S.</p><p>Apple friter je suh, nekih 10 dana, manji headovi su bili i prije, temperature su išle do 28, vlaga je bila oko 50-55, stavljen na kjur, pa čekamo i to</p><p>Naravno da sam ga probao, u stvari već je u upotrebi pošto nemam zaliha, na kraju od 215g mokrog (točno), ispalo 43 grama suhog, malo ali nećemo biti pohlepni</p><p>Za sada tu i tamo se nazire voćni miris, sjeno se osjeti, nadam se prolazno</p><p>Dere fino, nije zabijuša, više te tera da ideš raditi, neki elan imaš</p><p></p><p>Nadam se da nije problem što ovdje nastavljam dnevnik</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Need 4 weed, post: 791103, member: 69223"] Pozdrav ekipa Da ne otvaram novi dnevnik, nastavljam ovdje sa Punch pie Mike Tysona od RQS, feminizirana 47. dan Sada je na 4L vode, svaka 2 tjedna dobije fish + root, danas je dobila mykorizu, sljedeći put će dobiti malo growa, svakih 10-ak dana poskidam lišće, ovo je već treći put, zazeleni se brzo Pošto je meni u potkrovlju katastrofa od temperature, ovih dana i do 27, moj plan je da je držim do cca. 01.09. u vegi i onda FLIP, da sredinom 10. mj završi, da nije prevruće, i normalno je osušim P.S. Apple friter je suh, nekih 10 dana, manji headovi su bili i prije, temperature su išle do 28, vlaga je bila oko 50-55, stavljen na kjur, pa čekamo i to Naravno da sam ga probao, u stvari već je u upotrebi pošto nemam zaliha, na kraju od 215g mokrog (točno), ispalo 43 grama suhog, malo ali nećemo biti pohlepni Za sada tu i tamo se nazire voćni miris, sjeno se osjeti, nadam se prolazno Dere fino, nije zabijuša, više te tera da ideš raditi, neki elan imaš Nadam se da nije problem što ovdje nastavljam dnevnik [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Apple fritter ( RQS )
Bottom