Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Naše Zdravlje
Alternativa
Anksioznost i problemi sa erekcijom
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Vasica" data-source="post: 796654" data-attributes="member: 76522"><p>Drugari malo sam popricao sa Bizzzom nasim i resio sam da vam otvorim dusu do kraja.</p><p>Naime glavni uzrok zasto sam ja konstantno napet i pod anksioznoscu je to sto sam vec 5 godina u bekstvu i to u gradu zivim povuceno i mirno, uhapsen sam zbog uzgoja kanabisa, gajio 6 biljaka sebi za ulje i lovci me nanjusili i prijavili, 2013, odlagao sam zakacio me stajk advokata itd i na kraju kad doslo da moram ici ja sam odlucio da se spasem na ovaj nacin.</p><p>Zato ne mogu lako do posla i zato sam u besparici. </p><p>Moja partnerka zna za to, ona je veliki covek.</p><p>Jedan od uzroka mog problema sa erekcijom je i to sto ona muka kad moze kupi mi nesto namirnica da mi nesto para da ne skapam od gladi.</p><p>Mene to mnogo rusi u glavi kao muskarca i osecam se jako jadno bedno i ponizeno kad sam prinudjen da prihvatim da mi ona da novac jer ni njoj ne cvetaju ruze.</p><p>Bas to mi najvise rusi muskost u glavi i ne mogu da se opustim kad smo intimni.</p><p>Eto sad znate jos cinjenica</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Vasica, post: 796654, member: 76522"] Drugari malo sam popricao sa Bizzzom nasim i resio sam da vam otvorim dusu do kraja. Naime glavni uzrok zasto sam ja konstantno napet i pod anksioznoscu je to sto sam vec 5 godina u bekstvu i to u gradu zivim povuceno i mirno, uhapsen sam zbog uzgoja kanabisa, gajio 6 biljaka sebi za ulje i lovci me nanjusili i prijavili, 2013, odlagao sam zakacio me stajk advokata itd i na kraju kad doslo da moram ici ja sam odlucio da se spasem na ovaj nacin. Zato ne mogu lako do posla i zato sam u besparici. Moja partnerka zna za to, ona je veliki covek. Jedan od uzroka mog problema sa erekcijom je i to sto ona muka kad moze kupi mi nesto namirnica da mi nesto para da ne skapam od gladi. Mene to mnogo rusi u glavi kao muskarca i osecam se jako jadno bedno i ponizeno kad sam prinudjen da prihvatim da mi ona da novac jer ni njoj ne cvetaju ruze. Bas to mi najvise rusi muskost u glavi i ne mogu da se opustim kad smo intimni. Eto sad znate jos cinjenica [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Naše Zdravlje
Alternativa
Anksioznost i problemi sa erekcijom
Bottom