Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Amaterski vodic za indoor uzgoj
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Dr. Greeenthumb" data-source="post: 774175" data-attributes="member: 55979"><p>Nisam još ništa naručio jer sam u dilemama sam sa sobom najviše.</p><p>Razmišljao sam o 300w lumateku, ali mi je puno love...i ovako sam već došao na cifru od 650 eura samo sa opremom, a gdje su još sjembe, zemlja i sve što ide već.</p><p>Iskreno za ono što mi je trenutno u planu, a to je da imam svoje za zapalit iz gušta, načelno gledano 200w mi to može osigurati bez problema, još ako dva growa godišnje uspijem odraditi, top.</p><p> A sad dolazim do one crnje strane, ako se nedaj Bože netko razboli od dragih mi ljudi, pa da moram praviti brže bolje RSO, onda mi je ovo malo jer 500 g koliko bi bilo dovoljno za lijek je puno više od onoga što ova oprema može pružiti, tako da nisam pametan baš, točnije sam sebi sad otežavam u odluci.</p><p>Što se tiče podruma i vlage, jučer sam kupio obični jeftini odvlaživač (ne električni) za površinu od 45 kvadrata, a podrum je možda nekih 30...odvlaživač stavim ovih dana da vuče vlagu prije nego stigne oprema, a kada sve pospajam onda po preporuci kolege Marca stavim odvlaživač kod otvora za upuh zraka, a isti mijenjam nakon 2 mjeseca kako piše da mu je vrijeme djelovanja.</p><p>Podrum također ima vrata te svaki dan kada budem tamo otvorio bih na sat vremena barem da uđe svježi zrak iz vana.</p><p>Evo na fotki što mi stoji u košarici za naručiti za sada.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Dr. Greeenthumb, post: 774175, member: 55979"] Nisam još ništa naručio jer sam u dilemama sam sa sobom najviše. Razmišljao sam o 300w lumateku, ali mi je puno love...i ovako sam već došao na cifru od 650 eura samo sa opremom, a gdje su još sjembe, zemlja i sve što ide već. Iskreno za ono što mi je trenutno u planu, a to je da imam svoje za zapalit iz gušta, načelno gledano 200w mi to može osigurati bez problema, još ako dva growa godišnje uspijem odraditi, top. A sad dolazim do one crnje strane, ako se nedaj Bože netko razboli od dragih mi ljudi, pa da moram praviti brže bolje RSO, onda mi je ovo malo jer 500 g koliko bi bilo dovoljno za lijek je puno više od onoga što ova oprema može pružiti, tako da nisam pametan baš, točnije sam sebi sad otežavam u odluci. Što se tiče podruma i vlage, jučer sam kupio obični jeftini odvlaživač (ne električni) za površinu od 45 kvadrata, a podrum je možda nekih 30...odvlaživač stavim ovih dana da vuče vlagu prije nego stigne oprema, a kada sve pospajam onda po preporuci kolege Marca stavim odvlaživač kod otvora za upuh zraka, a isti mijenjam nakon 2 mjeseca kako piše da mu je vrijeme djelovanja. Podrum također ima vrata te svaki dan kada budem tamo otvorio bih na sat vremena barem da uđe svježi zrak iz vana. Evo na fotki što mi stoji u košarici za naručiti za sada. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Amaterski vodic za indoor uzgoj
Bottom