Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Amaterski vodic za indoor uzgoj
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Ćyro" data-source="post: 774118" data-attributes="member: 7329"><p>mislim da nisi nikoga uvrjedio nego je ekipa nabrijana na takva putanja iz jednostavnog razloga..sve pise vec tisucu puta. Mislim realno da si otvorio samo tri kvalitetna dnevnika pisana zadnjih godina vidio bi sve sto ti treba.. sator, lampa, turbina za izvlacenje zraka i karbonski filter..evo s ovim doslovno mozes pocet..jedan mali vent u satoru da simulira vjetar.. sta tocno i kolike snage ovisi o prostoru gdje ces sadit i velicini samog satora. Brate to su stvari koje ovdje pisu na svakom koraku.. ljudi se malo iznerviraju jer zamisli da svak tko dodje ne zeli citat nego samo opali pitanje u neku temu pa dobije odgovor.. tada bi forum bio doslovno za to. Ja sam mjesecima gutao sve sto pise ovdje da skontam sta u biti zelim i sta je moguce izvest. Bilo mi je nekad glupo pitat i neka konkretnija pitanja od nezz “koja mi lampa treba” ili slicno.. a sad ako ti ne zelis citat i naucit sta i kako, bar osnove sam pa uz mentora krenut u grow..tesko da ce ti itko dat odgovor koji zelis.. u svakom slucaju zelim ti srecu i da uspjesno growas svoju vutru.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ćyro, post: 774118, member: 7329"] mislim da nisi nikoga uvrjedio nego je ekipa nabrijana na takva putanja iz jednostavnog razloga..sve pise vec tisucu puta. Mislim realno da si otvorio samo tri kvalitetna dnevnika pisana zadnjih godina vidio bi sve sto ti treba.. sator, lampa, turbina za izvlacenje zraka i karbonski filter..evo s ovim doslovno mozes pocet..jedan mali vent u satoru da simulira vjetar.. sta tocno i kolike snage ovisi o prostoru gdje ces sadit i velicini samog satora. Brate to su stvari koje ovdje pisu na svakom koraku.. ljudi se malo iznerviraju jer zamisli da svak tko dodje ne zeli citat nego samo opali pitanje u neku temu pa dobije odgovor.. tada bi forum bio doslovno za to. Ja sam mjesecima gutao sve sto pise ovdje da skontam sta u biti zelim i sta je moguce izvest. Bilo mi je nekad glupo pitat i neka konkretnija pitanja od nezz “koja mi lampa treba” ili slicno.. a sad ako ti ne zelis citat i naucit sta i kako, bar osnove sam pa uz mentora krenut u grow..tesko da ce ti itko dat odgovor koji zelis.. u svakom slucaju zelim ti srecu i da uspjesno growas svoju vutru. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Amaterski vodic za indoor uzgoj
Bottom