Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Amaterski vodic za indoor uzgoj
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Dr. Greeenthumb" data-source="post: 774053" data-attributes="member: 55979"><p>Kod mene je slučaj što već dosta dugo razmišljam o sadnji, a non stop zbog nečeg nije vrijeme...sada sam došao do toga da mi se stvarno neda više koješta pušiti i zezati po ulici, nego želim probati uzgojiti svoje i naravno ako bude to kako treba nastaviti tu tradiciju, jer si kontam da je sa prvim growom uvijek najteže.</p><p>Što se tiče čitanja, razumijem iskusnije kolege što žele reći, treba se prvo dobro informirati, pa krenuti u posao, sve jasno, ali recimo da neke osnove znam, pročitao sam vodiče, ali jednostavno mi je previše informacija čitati sve, a oko opreme ima toliko stvari, i to još iz 2006. pa je nešto i suvišno, te mi previše vremena oduzima traženje onoga što me zanima.</p><p>Ne planiram ulaziti u neku dubiozu oko opreme, nego uložiti lovu u ono što će služiti svrsi, a da je plug and play što bi se reklo, ako je ikako moguće. Ima stvarno jako puno inormacija oko svega da meni kao strastvenom štovatelju svima nam drage biljčice, ali laiku što se tiče opreme, te samog uzgoja , ta mi ta količina informacija stvara problem i zbrku u glavi, jer nisam u školi ili na faksu pa da učim napamet da bi prošao ispit.</p><p>I jbg, da, nestrpljiv sam inače po prirodi i ne mogu si stvari vizualizirati dok ih ne krenem raditi, te na taj način puno brže učim.</p><p>Postavio sam pitanje oko lokacije, te same opreme da znam uopće mogu li se upuštati i navedeni pothvat, a kada skontam što trebam od opreme i jel to ispunjava moja očekivanja, te istu naručim, onda pronađem mentora i krenem na glavnu stvar po vodičima sa foruma, te naravno upute mentora, barem sam takvu sliku imao u glavi.</p><p>Sve u svemu proučim još malo forum, pa za koji tjedan naručim opremu jer bih sa growom krenuo početkom šestog mjeseca.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Dr. Greeenthumb, post: 774053, member: 55979"] Kod mene je slučaj što već dosta dugo razmišljam o sadnji, a non stop zbog nečeg nije vrijeme...sada sam došao do toga da mi se stvarno neda više koješta pušiti i zezati po ulici, nego želim probati uzgojiti svoje i naravno ako bude to kako treba nastaviti tu tradiciju, jer si kontam da je sa prvim growom uvijek najteže. Što se tiče čitanja, razumijem iskusnije kolege što žele reći, treba se prvo dobro informirati, pa krenuti u posao, sve jasno, ali recimo da neke osnove znam, pročitao sam vodiče, ali jednostavno mi je previše informacija čitati sve, a oko opreme ima toliko stvari, i to još iz 2006. pa je nešto i suvišno, te mi previše vremena oduzima traženje onoga što me zanima. Ne planiram ulaziti u neku dubiozu oko opreme, nego uložiti lovu u ono što će služiti svrsi, a da je plug and play što bi se reklo, ako je ikako moguće. Ima stvarno jako puno inormacija oko svega da meni kao strastvenom štovatelju svima nam drage biljčice, ali laiku što se tiče opreme, te samog uzgoja , ta mi ta količina informacija stvara problem i zbrku u glavi, jer nisam u školi ili na faksu pa da učim napamet da bi prošao ispit. I jbg, da, nestrpljiv sam inače po prirodi i ne mogu si stvari vizualizirati dok ih ne krenem raditi, te na taj način puno brže učim. Postavio sam pitanje oko lokacije, te same opreme da znam uopće mogu li se upuštati i navedeni pothvat, a kada skontam što trebam od opreme i jel to ispunjava moja očekivanja, te istu naručim, onda pronađem mentora i krenem na glavnu stvar po vodičima sa foruma, te naravno upute mentora, barem sam takvu sliku imao u glavi. Sve u svemu proučim još malo forum, pa za koji tjedan naručim opremu jer bih sa growom krenuo početkom šestog mjeseca. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Amaterski vodic za indoor uzgoj
Bottom