Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Amaterski vodic za indoor uzgoj
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Dr. Greeenthumb" data-source="post: 773989" data-attributes="member: 55979"><p>Klima mi je neizvediv pothvat definitivno, tako da probam sa odvlaživačima i svakodnevnim zračenjem podruma.</p><p>Razmišljao sam već i o LED rasvjeti, ali onda bih išao na 200 w zbog cijene.</p><p>Ovako nešto gledam <a href="https://www.hempatia.hr/growbox/kit-box/set-growbox-200-w-lumatek-led" target="_blank">https://www.hempatia.hr/growbox/kit-box/set-growbox-200-w-lumatek-led</a></p><p>Tu imam sve ako se ne varam potrebno, dodam još jedan vent i od opreme par stvarčica, i spreman sam ili još nešto fali?</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Iskreno, ne znam što znači automatizirani box, a moje pitanje se odnosilo može li se išta dogoditi, tipa požar i sl. uslijed neispravne opreme.</p><p>Lijepo sam napisao da jako malo znam, a forum ne čitam svaki dan, niti imam vremena sve detaljno pregledavati, što je ujedno i razlog posta koji sam ovdje napisao, u nadi da ću što više informacija koje će mi biti od pomoći dobiti na jednom mjestu.</p><p>Kod Hempatie ću vrlo vjerojatno sve kupovati, pa bi onda i sjeme tamo, a što se tiče vremena cvatnje idem po logici da ako za jednu piše 10, a za drugu 8 tjedna, da bi po nekoj logici ova druga trebala biti prije gotova, ali kada definitivno krenem u realizaciju proučim i o pojedinoj sorti po netu naravno.</p><p>Što se tiče samo procesa planirao sam pratiti sve po vodičima na forumu, te pogledati koji dnevnik, ali želim prvo početi pa proučavati korak po korak sve, kako mi što dođe na red, jer mi je previše informacija sve čitati odjednom.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Dr. Greeenthumb, post: 773989, member: 55979"] Klima mi je neizvediv pothvat definitivno, tako da probam sa odvlaživačima i svakodnevnim zračenjem podruma. Razmišljao sam već i o LED rasvjeti, ali onda bih išao na 200 w zbog cijene. Ovako nešto gledam [URL]https://www.hempatia.hr/growbox/kit-box/set-growbox-200-w-lumatek-led[/URL] Tu imam sve ako se ne varam potrebno, dodam još jedan vent i od opreme par stvarčica, i spreman sam ili još nešto fali? Iskreno, ne znam što znači automatizirani box, a moje pitanje se odnosilo može li se išta dogoditi, tipa požar i sl. uslijed neispravne opreme. Lijepo sam napisao da jako malo znam, a forum ne čitam svaki dan, niti imam vremena sve detaljno pregledavati, što je ujedno i razlog posta koji sam ovdje napisao, u nadi da ću što više informacija koje će mi biti od pomoći dobiti na jednom mjestu. Kod Hempatie ću vrlo vjerojatno sve kupovati, pa bi onda i sjeme tamo, a što se tiče vremena cvatnje idem po logici da ako za jednu piše 10, a za drugu 8 tjedna, da bi po nekoj logici ova druga trebala biti prije gotova, ali kada definitivno krenem u realizaciju proučim i o pojedinoj sorti po netu naravno. Što se tiče samo procesa planirao sam pratiti sve po vodičima na forumu, te pogledati koji dnevnik, ali želim prvo početi pa proučavati korak po korak sve, kako mi što dođe na red, jer mi je previše informacija sve čitati odjednom. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Amaterski vodic za indoor uzgoj
Bottom