Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Amaterski vodic za indoor uzgoj
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="MKarlovi" data-source="post: 714702" data-attributes="member: 75656"><p>Dobri ljudi zahvaljujem na tako brzom odgovoru iznenadili ste me ali ja sam u međuvremenu vec odlucio da bacam i sadim ponovo jer vremenski za spasavanje = novoj sto proklija i bude ista ko i ova s ona pocetna prva 2 para listica u križ što su za prvih par dana (ako posadiš klicu već)</p><p>Slijedi drugi pokusaj ali ovaj puta kako spada jer i box treba prepraviti, i prezalijevao sam i lošu zemlju sam piknuo i mijenjao rasvjetu, pa sjebao fotoperiode, nisam vodio dnevnik ni sam aebi a kamoli ovdje i ugl sve početničke greške napravio pa odgovaram ovo da makar kad neki drugi početnik ovo pročita ko planira zasaditi nek mu budem za primjer kako ne početi hahahaha ...Kao da me neka trema uzbuđenje i stres i nervoza oprale pa sam sve baš sjebo a u 2 ujutro da me peobudis znao bih to sve jer sam pročito svašta u ovih mj dana pripreme baš na ovom odličnom forumu punom dobrih ljudi vidim po 3-4 h minimalno prije prvog pokusaja al eto drugi x ce biti bolje i uspjesno siguran sam ovaj put i uzmite mentora novi groweri sto cete procitat ovo mali barem neki topli savjet od mene za ostalo sam jos zelen</p><p></p><p>E i da, ostavio bi ju kako si mi predložio obadve i nova i ova u novu zemlju al radim vise kao neki microgrow i nemam mjesta u boxu za 2 niti ne zelim 2</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MKarlovi, post: 714702, member: 75656"] Dobri ljudi zahvaljujem na tako brzom odgovoru iznenadili ste me ali ja sam u međuvremenu vec odlucio da bacam i sadim ponovo jer vremenski za spasavanje = novoj sto proklija i bude ista ko i ova s ona pocetna prva 2 para listica u križ što su za prvih par dana (ako posadiš klicu već) Slijedi drugi pokusaj ali ovaj puta kako spada jer i box treba prepraviti, i prezalijevao sam i lošu zemlju sam piknuo i mijenjao rasvjetu, pa sjebao fotoperiode, nisam vodio dnevnik ni sam aebi a kamoli ovdje i ugl sve početničke greške napravio pa odgovaram ovo da makar kad neki drugi početnik ovo pročita ko planira zasaditi nek mu budem za primjer kako ne početi hahahaha ...Kao da me neka trema uzbuđenje i stres i nervoza oprale pa sam sve baš sjebo a u 2 ujutro da me peobudis znao bih to sve jer sam pročito svašta u ovih mj dana pripreme baš na ovom odličnom forumu punom dobrih ljudi vidim po 3-4 h minimalno prije prvog pokusaja al eto drugi x ce biti bolje i uspjesno siguran sam ovaj put i uzmite mentora novi groweri sto cete procitat ovo mali barem neki topli savjet od mene za ostalo sam jos zelen E i da, ostavio bi ju kako si mi predložio obadve i nova i ova u novu zemlju al radim vise kao neki microgrow i nemam mjesta u boxu za 2 niti ne zelim 2 [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Amaterski vodic za indoor uzgoj
Bottom