Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Amaterski vodic za indoor uzgoj
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Grunfaviaticar" data-source="post: 452692" data-attributes="member: 52854"><p>Hvala na odgovoru ali sad sam isa zalit i ono vidi cudo zalijem gledam i vaaaaauuu primetim je. Jos ne stoji uspravno nego je savijena na podu ali izgleda zdrava jaka kao one sta sam vidija na slici po PS. Nego sad sam u frci dobro sam zalija i preko ( izgleda da je bilo malo zemlje preko nje pa je nisam prije primetija) nje da li ce joj to nastetiti ???? Da za grijac razumim kad bude triba za nocno zagrijavanje kad prava lampa bude utrnuta svetla nece smit biti ali nema frke vec sam napravija iz sofra limenke zarulje i par sitnica svetlostno nepropustan grijac. Bija je na testiranju i radi ko metak mislim nista se ne topi pali smrdi itd. Pozdrav.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Grunfaviaticar, post: 452692, member: 52854"] Hvala na odgovoru ali sad sam isa zalit i ono vidi cudo zalijem gledam i vaaaaauuu primetim je. Jos ne stoji uspravno nego je savijena na podu ali izgleda zdrava jaka kao one sta sam vidija na slici po PS. Nego sad sam u frci dobro sam zalija i preko ( izgleda da je bilo malo zemlje preko nje pa je nisam prije primetija) nje da li ce joj to nastetiti ???? Da za grijac razumim kad bude triba za nocno zagrijavanje kad prava lampa bude utrnuta svetla nece smit biti ali nema frke vec sam napravija iz sofra limenke zarulje i par sitnica svetlostno nepropustan grijac. Bija je na testiranju i radi ko metak mislim nista se ne topi pali smrdi itd. Pozdrav. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Unutrašnje Uzgajanje
Amaterski vodic za indoor uzgoj
Bottom