Kada je nabolje raditi nesto sa biljkom kao naprijer LST,zalijevanje ili gnojenje...dok je biljka pod upaljenom lampom ili dok je ugasena?!
sestro, samo čitaj, ....
Kada je nabolje raditi nesto sa biljkom kao naprijer LST,zalijevanje ili gnojenje...dok je biljka pod upaljenom lampom ili dok je ugasena?!
Inace za nekih 10 dana mi je placa sad nisam bas pri parama, pa planiram kupit gotov box v2 propagator 60x60x100, pa bi ih onda prebacio u taj sa rasvijetom i svime pa bi imao duplo vecu visinu, ali hoce ova sirina 60 biti dosta za njih 3?poz! evo me opet...Vec dulje vrijeme pokusavam shvatiti kada tocno poceti sa treniranjem. Procito sam sve o svakom treningu, i jasno mi je ovako teoretski ali u praksi je to nesto drugo. Dosta mi je mala visina (malo vise od 50), a u boxu imam jednu koja je visoka vec oko 20 cm a stara nekih 15 dana - mozda koji dan vise (posadio iz neke vutre) , a s lijeve i desne strane po jedan automatik. E sad zanima me, sto da napravim? LST posto mi je visina mala ili nesto drugo ili da pustim da raste kak je i oce tu bit mjesta uopce za sve 3 jel po onome sto sam ja procito i ne bas?I ako jos vidite nedostataka sam recite svaki savjet mi je dobro dosao, pa da napravim kako treba jer sam pocetnik i ovo mi je prvi grow. Evo i slike:Pogledajte prilog 156143 Pogledajte prilog 156144