Ako ti se previse izduzila fali joj svitlo znaci priblizi lampu. Sa lampom joj u startu mozes manipulirat rast ali ne preteruj mislim gledaj ono razmer visina- debljina stabla nek bude nekako u normali da izgleda zdravo, normalno je uvek najlipse i najzdravije Koju lampu upotrebljavas ? Sad ima razlicitih tehnika al koliko sam ja procita od ozbiljnih grovera triba joj malo odmora i svi kazu drs se jednog rezima od pocetka do kraja kod avtosa kod fotoperiodia zna se kad triba 12/12 i zasto. Ako ti je zemlja vec fabricki pognojena znaci pise u uputama ima gnojiva za prva dva tjedna ili nesto slicno nist joj ne dodaji samo ces napravit sranje odvisno je i koliki pitar imas ako si je posadija u casu od jogurta normalno da ce svega brzo sfalit. Najvaznije promatraj biljku ona ce ti sve reci ali procitaj malo o simptomima-govoru biljke. Ja imam pitar od 11L i prvi put sam joj doda gnojiva nekdi oko 45 dana a pise kao ima zemlja za dvi sedmice gnojiva. Ako ti je PH zemlje nizak 5,8 -6,2 zalivaj vodom sa visim PH recimo 7 ako ti je zemlja PH 6,5 zalivaj vodom nizim PH recimo 6,3 Sve su ti to mali detalji ili male carolije velikih majstora ali sve se to polako praksom uci i citaj sto vise. Eto i na kraju i ja sam ti jos guster tek mi je drugi grov ali evo ti slike moje ruze pa ak mislis da je govno ne slusaj me ak mislis da je dobro slusaj me ca da ti kazem sve ti je crno na bilom