Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Albanian guerrilla grow by 420weedman
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="420weedman" data-source="post: 713095" data-attributes="member: 55189"><p>Pozdrav svima, kao prvo ispričavam se svima što je dnevnik završio, odnosno nije, tako kako je. </p><p>Razlog je vrlo jednostavan, sajt mi je bio otkriven od strane dvonogih parazita. Ipak nije bio tako savršen kako sam u početku mislio. Meni se hvala Bogu nije ništa dogodilo, ali jedna biljka mi je bila opelješena skroz, a ostale 3 polomljene.</p><p>Pobrao sam to što je bilo na zemlji, ali dosta toga je navuklo vode na sebe i strunulo.. Sve skupa je uroda bilo oko 250g. Zbog toga sam bio frustriran i praktički odustao što je i evidentno iz priloženih dnevnika..</p><p> Indoor sam završio također, međutim kao što sam već napisao nije to bilo sa jednakim žarom kao u početku. Unatoč tome indoor nije fasovao i mogu reći da sam zadovoljan, iako je prinos relativno malen bio(~150g)..</p><p>Ispričavam se još jednom na ovom postupku, ako treba biti sankcionirano nemam ništa protiv toga. </p><p>Naučio sam iz ovoga i idemo još bolje u iduću godinu i predstojeće grow-ove. </p><p>Peace out.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="420weedman, post: 713095, member: 55189"] Pozdrav svima, kao prvo ispričavam se svima što je dnevnik završio, odnosno nije, tako kako je. Razlog je vrlo jednostavan, sajt mi je bio otkriven od strane dvonogih parazita. Ipak nije bio tako savršen kako sam u početku mislio. Meni se hvala Bogu nije ništa dogodilo, ali jedna biljka mi je bila opelješena skroz, a ostale 3 polomljene. Pobrao sam to što je bilo na zemlji, ali dosta toga je navuklo vode na sebe i strunulo.. Sve skupa je uroda bilo oko 250g. Zbog toga sam bio frustriran i praktički odustao što je i evidentno iz priloženih dnevnika.. Indoor sam završio također, međutim kao što sam već napisao nije to bilo sa jednakim žarom kao u početku. Unatoč tome indoor nije fasovao i mogu reći da sam zadovoljan, iako je prinos relativno malen bio(~150g).. Ispričavam se još jednom na ovom postupku, ako treba biti sankcionirano nemam ništa protiv toga. Naučio sam iz ovoga i idemo još bolje u iduću godinu i predstojeće grow-ove. Peace out. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Dnevnik uzgoja
Nezavršeni dnevnici
Albanian guerrilla grow by 420weedman
Bottom