Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Aragami" data-source="post: 796902" data-attributes="member: 82817"><p>Malo prije sam obišao biljku koja je u outdooru, danas napunila 7. tjedan cvjetanja.</p><p>Jedna je od onih koja je bila polomljena za vrijeme oluje, ali sam je oblijepio duct tapeom i "opravio".</p><p>Uglavnom, na vrhu nekoliko cvijetova (naravno onih najvećih), primijetio sam da je dio cvijeta suh, tvrd i tamnije boje.</p><p>Googlao sam bud rot, ne liči mi na to, iako, bilo je poprilično tamno pa možda je ispod i bilo "paučine", ne znam.</p><p>Odstranio sam koliko sam mogao zato što se vani ne vidi najbolje, pa sutra idem u inspekciju.</p><p>Da li je moguće da je do gusjenica, zato što sam pronašao jednu malu, crnu ispod tog sasušenog dijela?</p><p></p><p>P.S. Gledao sam dodatno slike na netu, izgleda da je ipak bud rot.</p><p>Naravno da sam to odstranjivao šapama umjesto nožem, naravno da nisam imao ništa za dezinfekciju šapa i naravno da sam tim šapama opipavao cvijetove na drugoj zdravoj biljci, diveći se pri tome kako su veliki, teški, debeli i ljepljivi.</p><p></p><p>Ima li mi konjini i mojim biljkama spasa?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aragami, post: 796902, member: 82817"] Malo prije sam obišao biljku koja je u outdooru, danas napunila 7. tjedan cvjetanja. Jedna je od onih koja je bila polomljena za vrijeme oluje, ali sam je oblijepio duct tapeom i "opravio". Uglavnom, na vrhu nekoliko cvijetova (naravno onih najvećih), primijetio sam da je dio cvijeta suh, tvrd i tamnije boje. Googlao sam bud rot, ne liči mi na to, iako, bilo je poprilično tamno pa možda je ispod i bilo "paučine", ne znam. Odstranio sam koliko sam mogao zato što se vani ne vidi najbolje, pa sutra idem u inspekciju. Da li je moguće da je do gusjenica, zato što sam pronašao jednu malu, crnu ispod tog sasušenog dijela? P.S. Gledao sam dodatno slike na netu, izgleda da je ipak bud rot. Naravno da sam to odstranjivao šapama umjesto nožem, naravno da nisam imao ništa za dezinfekciju šapa i naravno da sam tim šapama opipavao cvijetove na drugoj zdravoj biljci, diveći se pri tome kako su veliki, teški, debeli i ljepljivi. Ima li mi konjini i mojim biljkama spasa? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom