Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Machetee7" data-source="post: 793572" data-attributes="member: 48870"><p>Pozdrav ekipa! U pitanju je Green Gelato auto od Royal Queen seedsa, stara je 85 dana i leži u 15 litarskim platnenim posudama/vrećama. Zemlja je mješavina Biobizz light mix 60%, Cana coco professional plus 30% i 10% Plagrom mega worm. Zaljevam ih sa vodom koja je odstajala min 2 dana i zaljevam ih svaki drugi put sa Biobizz acti Vera 4ml/l, grow 3ml/l i Bloom 4ml/l. Trenutno ih zaljevam sa 2 litre svaki drugi ili treći dan, sve ovisi kako je zemlja vlažna. Leže vani na balkonu i imaju direktnog sunca od 8 pa do 16h, temp zadnjih par dana 25 do 28 stupnjeva preko dana a preko noci padne do 18 stupnjeva. pH vode ne znam... I ovo je moj prvi uzgoj od kad je njemačka legalizirala vutru. E sad, prije 3-4 dana sam na jednom vrhu primijetio jedan mali suhi list i počeo pratiti situaciju. Od onda do sad to se proširilo na još 3 vrha i uhvatili više malih listova što izbijaju iz brhova i čini mi se da je i sam vrh počeo smeđiti... Prvo sam mislio da je to normalno pošto je biljka u kasnoj fazi cvjetanja ali sam onda primijetio da nisam vrh počinje smeđiti... Dali postoji riješenje za to ili da posječem i stavim cijelu biljku na sušenje da se ne proširi još više... Unaprijed zahvaljujem na odgovorima...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Machetee7, post: 793572, member: 48870"] Pozdrav ekipa! U pitanju je Green Gelato auto od Royal Queen seedsa, stara je 85 dana i leži u 15 litarskim platnenim posudama/vrećama. Zemlja je mješavina Biobizz light mix 60%, Cana coco professional plus 30% i 10% Plagrom mega worm. Zaljevam ih sa vodom koja je odstajala min 2 dana i zaljevam ih svaki drugi put sa Biobizz acti Vera 4ml/l, grow 3ml/l i Bloom 4ml/l. Trenutno ih zaljevam sa 2 litre svaki drugi ili treći dan, sve ovisi kako je zemlja vlažna. Leže vani na balkonu i imaju direktnog sunca od 8 pa do 16h, temp zadnjih par dana 25 do 28 stupnjeva preko dana a preko noci padne do 18 stupnjeva. pH vode ne znam... I ovo je moj prvi uzgoj od kad je njemačka legalizirala vutru. E sad, prije 3-4 dana sam na jednom vrhu primijetio jedan mali suhi list i počeo pratiti situaciju. Od onda do sad to se proširilo na još 3 vrha i uhvatili više malih listova što izbijaju iz brhova i čini mi se da je i sam vrh počeo smeđiti... Prvo sam mislio da je to normalno pošto je biljka u kasnoj fazi cvjetanja ali sam onda primijetio da nisam vrh počinje smeđiti... Dali postoji riješenje za to ili da posječem i stavim cijelu biljku na sušenje da se ne proširi još više... Unaprijed zahvaljujem na odgovorima... [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom