Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="kristinam02" data-source="post: 793373" data-attributes="member: 90199"><p>Pozdrav, ovo mi je prvi uzgoj, a da donekle ide kako treba. Prvi put su mi narasle tri biljke 10cm u visinu, sa dva listica i bile su tanke kao deblji konac. Prije tocno mjesec dana sam posadila nove tri i uspijele su. No nazalost kod mene ne moze nista ici kako treba Uzgajam ih pola indoor pola outdoor, preko dana dok je toplo su vani, navecer u kuci i ne koristim nikakvu rasvjetu, ventilaciju. Kupila sam im takoder i gnojivo koje koristim kao nekakav boost s obzirom da su mi po prvi put uspjele kako treba, a i primjetila sam na pojedinim listovima problem. Citala sam dosta o nametnicima, nedostatcima hranjivih tvari i stvarno ima svega da sam ostala potpuno zbunjena, pa evo mene ovdje da se malo posavjetujem. Moze li mi itko pomoci odgonetnuti kakav je ovo problem?</p><p>Na sve tri su poceli ti donji listici mjenjati boju, ali mi se cini da je krenulo lagano i gore. I moze li tko procjeniti da li su muske ili zenske? Sve tri su posadene u isto vrijeme, a jedna dosta kasni. Jos uvijek je dosta mala. Koristim obicnu zemlju, zaljevam ih cca tri puta tjedno, jednom sa gnojivom, dva puta sa obicnom vodom.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kristinam02, post: 793373, member: 90199"] Pozdrav, ovo mi je prvi uzgoj, a da donekle ide kako treba. Prvi put su mi narasle tri biljke 10cm u visinu, sa dva listica i bile su tanke kao deblji konac. Prije tocno mjesec dana sam posadila nove tri i uspijele su. No nazalost kod mene ne moze nista ici kako treba Uzgajam ih pola indoor pola outdoor, preko dana dok je toplo su vani, navecer u kuci i ne koristim nikakvu rasvjetu, ventilaciju. Kupila sam im takoder i gnojivo koje koristim kao nekakav boost s obzirom da su mi po prvi put uspjele kako treba, a i primjetila sam na pojedinim listovima problem. Citala sam dosta o nametnicima, nedostatcima hranjivih tvari i stvarno ima svega da sam ostala potpuno zbunjena, pa evo mene ovdje da se malo posavjetujem. Moze li mi itko pomoci odgonetnuti kakav je ovo problem? Na sve tri su poceli ti donji listici mjenjati boju, ali mi se cini da je krenulo lagano i gore. I moze li tko procjeniti da li su muske ili zenske? Sve tri su posadene u isto vrijeme, a jedna dosta kasni. Jos uvijek je dosta mala. Koristim obicnu zemlju, zaljevam ih cca tri puta tjedno, jednom sa gnojivom, dva puta sa obicnom vodom. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom