Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="0Marac0" data-source="post: 793165" data-attributes="member: 59027"><p>Na max ju nemoj stavljat,ubit če ti biljke,mada bile metar od panela. U m² je 300w LEDa neki standard,ali to je mjereno 2019. sječam se jer je bilo godinu prije pandemije....</p><p>Tablica ti je za box 120×120,s time da su danas diode puno jače!</p><p>Znači,kad su diode bile 160L/w(lumen po wattu),a ti imaš najnovije diode 220L/w+ sa 480w češ ih ubit. Uz to stranice reflektiraju svjetlo</p><p>U nekom pravilu, uvijek se gleda,da imaju što više hrane, svjetla, vode itd.ali to vrijedi samo onoliko koliko biljka može absorbirat. Sad bi trebao držat na 50% i 60ak cm od krošnje. Kako uđu u cvat,puno im znači kad se postepeno pojačava,ali ne idi preko 75%, vjeruj mi...</p><p></p><p>Gle,oni rade te tablice ne znajuči koji češ strain i dali češ uopće uzgajat Cannabis. Isto kao za gnojivo, tablice su neka vrsta smjernica i marketing,a zašto forsiraju toliko nisko,ne znam,ali se sjećam da su prije pisali za 150w panel,2000w i sl. Rađe nađi dnevnik sa istim svjetlom,može i Lumatekov Zeus,on je 600w ima i manji,ali vidjet češ koliko su jaka svjetla!</p><p>Ja ti mogu dat savjet iz iskustva.....25% jače svjetlo u 100ki ti može stagnirat biljku,da uopće ne kužiš da se nešto dešava. Moguće da se to upravo događa,zato i piju manje vode,pa sad pokazuju i znakove prezaljevanja. Nažalost,to ne mogu znati...</p><p>Do prebačaja na 12/12 drži na 50% snage,a u tranziciji digni na 75% i to ti je dovoljno do kraja. S time,ovo svjetlo je za 120ku,tako da i tablica ne vrijedi za 100ku,to je skoro pola boxa</p><p>1×1=1m²</p><p>1.2×1.2=1.44m² znači veči je skoro 50%,točnije 44%</p><p>Vidjet češ da jedino sijalice i sl.mogu 30cm od biljaka ili neki slabiji paneli,ja ih držim preko metra u vegetaciji,ali malo pojačam i doslovno uraste u svjetlo,pojačam u tranziciji,ali nikad nisam držao svjetla uspod 40cm!!</p><p>To samo oko polovice cvata,ali beki strainovi ni to ne mogu podnjet!</p><p>Preporučam ti,da otvoriš dnevnik,jer ovako spamamo temu i ako netko traži neki info,samo zatrpavamo stranice . Otvoriš dnevnik,napiši sve od zemlje,gnojiva,ventilacije,znači da ti se lakše može pomoći,trebaju informacije koja zemlja,gnojiva, svjetlo i što si sve radio,a to najbolje objasniš u dnevniku i to je tvoj kutak,gdje nema spama, pogotovo za tebe!</p><p>Automatski če ti pomagat iskusniji, uvijek ima nekih caka,diy rješenja i sl.</p><p>Sretno</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="0Marac0, post: 793165, member: 59027"] Na max ju nemoj stavljat,ubit če ti biljke,mada bile metar od panela. U m² je 300w LEDa neki standard,ali to je mjereno 2019. sječam se jer je bilo godinu prije pandemije.... Tablica ti je za box 120×120,s time da su danas diode puno jače! Znači,kad su diode bile 160L/w(lumen po wattu),a ti imaš najnovije diode 220L/w+ sa 480w češ ih ubit. Uz to stranice reflektiraju svjetlo U nekom pravilu, uvijek se gleda,da imaju što više hrane, svjetla, vode itd.ali to vrijedi samo onoliko koliko biljka može absorbirat. Sad bi trebao držat na 50% i 60ak cm od krošnje. Kako uđu u cvat,puno im znači kad se postepeno pojačava,ali ne idi preko 75%, vjeruj mi... Gle,oni rade te tablice ne znajuči koji češ strain i dali češ uopće uzgajat Cannabis. Isto kao za gnojivo, tablice su neka vrsta smjernica i marketing,a zašto forsiraju toliko nisko,ne znam,ali se sjećam da su prije pisali za 150w panel,2000w i sl. Rađe nađi dnevnik sa istim svjetlom,može i Lumatekov Zeus,on je 600w ima i manji,ali vidjet češ koliko su jaka svjetla! Ja ti mogu dat savjet iz iskustva.....25% jače svjetlo u 100ki ti može stagnirat biljku,da uopće ne kužiš da se nešto dešava. Moguće da se to upravo događa,zato i piju manje vode,pa sad pokazuju i znakove prezaljevanja. Nažalost,to ne mogu znati... Do prebačaja na 12/12 drži na 50% snage,a u tranziciji digni na 75% i to ti je dovoljno do kraja. S time,ovo svjetlo je za 120ku,tako da i tablica ne vrijedi za 100ku,to je skoro pola boxa 1×1=1m² 1.2×1.2=1.44m² znači veči je skoro 50%,točnije 44% Vidjet češ da jedino sijalice i sl.mogu 30cm od biljaka ili neki slabiji paneli,ja ih držim preko metra u vegetaciji,ali malo pojačam i doslovno uraste u svjetlo,pojačam u tranziciji,ali nikad nisam držao svjetla uspod 40cm!! To samo oko polovice cvata,ali beki strainovi ni to ne mogu podnjet! Preporučam ti,da otvoriš dnevnik,jer ovako spamamo temu i ako netko traži neki info,samo zatrpavamo stranice . Otvoriš dnevnik,napiši sve od zemlje,gnojiva,ventilacije,znači da ti se lakše može pomoći,trebaju informacije koja zemlja,gnojiva, svjetlo i što si sve radio,a to najbolje objasniš u dnevniku i to je tvoj kutak,gdje nema spama, pogotovo za tebe! Automatski če ti pomagat iskusniji, uvijek ima nekih caka,diy rješenja i sl. Sretno [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom