Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Zizuu" data-source="post: 792730" data-attributes="member: 89522"><p>Iii tuga, danas je crni dan za moju celu baštu. </p><p>Krenuo da pregledam razgrćem zemlju pa ja mislim da imam mušica za izvoz u svakoj saksiji... </p><p>Sve biljke koje sam imao sam bacio, kako lišće nije venulo kako su biljke sa njima rasle, cvetale ja nemam pojma. A ne znam ni kad su se pojavile, svaki dan svako cveće žena svoje ja svoje, nismo videli apsulutno ništa</p><p> a sadio sam sve u isto vreme, tako da mislim da sam doneo sa zemljom iz supermarketa(bio sam svestan rizika ali hteo sam se jeftino upoznati sa biljkom prvi put)</p><p>[ATTACH=full]511097[/ATTACH]</p><p>Naučio sreća dosta iz svega ovoga cekam nove menke auto i ozbiljno gnojivo zemlju... </p><p>Pitanje za ovu temu malo se jadam lakše je žena neće me sluša izvinjavam se</p><p>Ostavio sam jednu feminiziranu, ali ona je isto tako puna mušica kada razgrnem zemlju stampedooo, ali još nemam larve na listovima ako je za utehu?Da li može da se spasi trenutno je 90 dan života gnojim je random gnojivom i neki pesticitid iz supermarketa ali sad zlato dajem da je spasim</p><p>Da li bi mogao da je presadim možda, ako nije previše rizično i operem koren koliko je moguće, ošišam sve što mi izgleda loše pa sta bude?Ona izgleda okej ja bi rekao, ali ja mušice iz očiju vadim</p><p>[ATTACH=full]511098[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Zizuu, post: 792730, member: 89522"] Iii tuga, danas je crni dan za moju celu baštu. Krenuo da pregledam razgrćem zemlju pa ja mislim da imam mušica za izvoz u svakoj saksiji... Sve biljke koje sam imao sam bacio, kako lišće nije venulo kako su biljke sa njima rasle, cvetale ja nemam pojma. A ne znam ni kad su se pojavile, svaki dan svako cveće žena svoje ja svoje, nismo videli apsulutno ništa a sadio sam sve u isto vreme, tako da mislim da sam doneo sa zemljom iz supermarketa(bio sam svestan rizika ali hteo sam se jeftino upoznati sa biljkom prvi put) [ATTACH type="full"]511097[/ATTACH] Naučio sreća dosta iz svega ovoga cekam nove menke auto i ozbiljno gnojivo zemlju... Pitanje za ovu temu malo se jadam lakše je žena neće me sluša izvinjavam se Ostavio sam jednu feminiziranu, ali ona je isto tako puna mušica kada razgrnem zemlju stampedooo, ali još nemam larve na listovima ako je za utehu?Da li može da se spasi trenutno je 90 dan života gnojim je random gnojivom i neki pesticitid iz supermarketa ali sad zlato dajem da je spasim Da li bi mogao da je presadim možda, ako nije previše rizično i operem koren koliko je moguće, ošišam sve što mi izgleda loše pa sta bude?Ona izgleda okej ja bi rekao, ali ja mušice iz očiju vadim [ATTACH type="full"]511098[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom