Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Zizuu" data-source="post: 792322" data-attributes="member: 89522"><p>Poz VUTRAŠIII nov sam na forumu i trebao bi mi samo komentar o biljkama valja li to čemu</p><p>Pazio sam na neke vrednosti zemlja voda itd a gnojiva su uglavnom bila iz super marketa</p><p>Prvi put se zanimam sa ovim, iskustvo je neopisivo ceo proces.....</p><p>I koliko još najbitnijeg dela čekanja do šišanja</p><p>Imam znanja koliko 2 meseca što čitam po forumu, nesto sam uspeo da uradim stigao sam pred kraj sa auto i na pola puta sa fem</p><p>Naručena nova semena auto, da se stigne neki dnevnik na brzaka i mentorstvo dok još bude suncaaa sa ozbiljnijom pripremom</p><p></p><p>Purple cookie kus</p><p>2 puta topirana, 2 puta malo zalomljena prilikom obaranja grana neiskustvooo [ATTACH=full]510317[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]510314[/ATTACH]</p><p>Purple bud automatic 1</p><p>[ATTACH=full]510319[/ATTACH][ATTACH=full]510320[/ATTACH]</p><p></p><p>2</p><p>[ATTACH=full]510321[/ATTACH][ATTACH=full]510322[/ATTACH][ATTACH=full]510323[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Zizuu, post: 792322, member: 89522"] Poz VUTRAŠIII nov sam na forumu i trebao bi mi samo komentar o biljkama valja li to čemu Pazio sam na neke vrednosti zemlja voda itd a gnojiva su uglavnom bila iz super marketa Prvi put se zanimam sa ovim, iskustvo je neopisivo ceo proces..... I koliko još najbitnijeg dela čekanja do šišanja Imam znanja koliko 2 meseca što čitam po forumu, nesto sam uspeo da uradim stigao sam pred kraj sa auto i na pola puta sa fem Naručena nova semena auto, da se stigne neki dnevnik na brzaka i mentorstvo dok još bude suncaaa sa ozbiljnijom pripremom Purple cookie kus 2 puta topirana, 2 puta malo zalomljena prilikom obaranja grana neiskustvooo [ATTACH type="full" alt="20240625_214541.jpg"]510317[/ATTACH] [ATTACH type="full" alt="20240625_214602.jpg"]510314[/ATTACH] Purple bud automatic 1 [ATTACH type="full"]510319[/ATTACH][ATTACH type="full"]510320[/ATTACH] 2 [ATTACH type="full"]510321[/ATTACH][ATTACH type="full"]510322[/ATTACH][ATTACH type="full"]510323[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom