Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="brudja" data-source="post: 790910" data-attributes="member: 79000"><p>Zdravo ljudi, duze vreme imam problem sa pepelnicom, pa sam pre nedelju dana premestio biljozu u drugo okruzenje i vlaga ne ide preko 60, a do skoro je isla i preko 85 u nekim situacijama.. U vecini dana je vlaznost do 55. Uklanjao sam neke grane, pokusao da na taj nacin zaustavim ali i dalje se pojavljuje..Ne znam sta mi je ciniti, drugi mi je indoor grow, ne bi da zajebem sad na kraju ali na pojedinim delovima vidim da se i dalje javlja..Prebacio sam je pre par dana na 24/7 dan, jer joj tako drzim vlagu na sigurnom, a automatik je tako da mislim da joj to nece smetati.. Da li treba da je tretiram nekim fungicidom i da li bi smeo da je prskam folijarno sad, cak i preko cvetova, ne znam da li je pametno?</p><p> [ATTACH]507396[/ATTACH][ATTACH]507397[/ATTACH][ATTACH]507398[/ATTACH][ATTACH]507399[/ATTACH][ATTACH]507400[/ATTACH][ATTACH]507402[/ATTACH][ATTACH]507403[/ATTACH][ATTACH]507404[/ATTACH][ATTACH]507405[/ATTACH][ATTACH]507406[/ATTACH][ATTACH]507407[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="brudja, post: 790910, member: 79000"] Zdravo ljudi, duze vreme imam problem sa pepelnicom, pa sam pre nedelju dana premestio biljozu u drugo okruzenje i vlaga ne ide preko 60, a do skoro je isla i preko 85 u nekim situacijama.. U vecini dana je vlaznost do 55. Uklanjao sam neke grane, pokusao da na taj nacin zaustavim ali i dalje se pojavljuje..Ne znam sta mi je ciniti, drugi mi je indoor grow, ne bi da zajebem sad na kraju ali na pojedinim delovima vidim da se i dalje javlja..Prebacio sam je pre par dana na 24/7 dan, jer joj tako drzim vlagu na sigurnom, a automatik je tako da mislim da joj to nece smetati.. Da li treba da je tretiram nekim fungicidom i da li bi smeo da je prskam folijarno sad, cak i preko cvetova, ne znam da li je pametno? [ATTACH]507396[/ATTACH][ATTACH]507397[/ATTACH][ATTACH]507398[/ATTACH][ATTACH]507399[/ATTACH][ATTACH]507400[/ATTACH][ATTACH]507402[/ATTACH][ATTACH]507403[/ATTACH][ATTACH]507404[/ATTACH][ATTACH]507405[/ATTACH][ATTACH]507406[/ATTACH][ATTACH]507407[/ATTACH] [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom