Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="satarush" data-source="post: 790781" data-attributes="member: 69460"><p>E ljudi, trebam pomoc.</p><p>Imam 2 biljke (barneys farm, feminised), u 6. Tjednu cvjetanja, i ne znam dal si zamisljam il vidim nesto sto bi mogla biti sjemenka.</p><p>Nikada nisam imao slucaj da mi biljka postane herm u poodmakloj fazi cvjetanja (6. Tjedan) ...</p><p>Primijetio sam kao jedan ili ne rascvali pup ili sjemenku na jeddnom od ovih glavnijih headova koji direktno imaju put do svjetla, a drugih par pupova (ili sjemenki) slican mi je u samom podnozju biljke, promasio ih u lolipopu ocito pa sad rastu ovi neki airy cvjetici... Saljem slike.</p><p>1) Jesu li to sjemenke? Dal da cupam te sjemenke? </p><p>2) sto da radim, jel ta biljka pohermila? Postoji li jos neka metoda da to provjerim? "jaja" nisam nasao, a ne vidim ni bananice...</p><p>3) Trebam li bacat ako je pohermila?...</p><p>4) Budući da su blizu jedna drugoj, ako je herm, bojim se da ce zahvatit i ovu drugu?</p><p>Dal da guram ovo do kraja? Jel moze ovo bit i dalje top iako imam par sjemenki?</p><p>Recite mi da tripam i da ce sve bit ok i da me bezveze oprala paranoja?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="satarush, post: 790781, member: 69460"] E ljudi, trebam pomoc. Imam 2 biljke (barneys farm, feminised), u 6. Tjednu cvjetanja, i ne znam dal si zamisljam il vidim nesto sto bi mogla biti sjemenka. Nikada nisam imao slucaj da mi biljka postane herm u poodmakloj fazi cvjetanja (6. Tjedan) ... Primijetio sam kao jedan ili ne rascvali pup ili sjemenku na jeddnom od ovih glavnijih headova koji direktno imaju put do svjetla, a drugih par pupova (ili sjemenki) slican mi je u samom podnozju biljke, promasio ih u lolipopu ocito pa sad rastu ovi neki airy cvjetici... Saljem slike. 1) Jesu li to sjemenke? Dal da cupam te sjemenke? 2) sto da radim, jel ta biljka pohermila? Postoji li jos neka metoda da to provjerim? "jaja" nisam nasao, a ne vidim ni bananice... 3) Trebam li bacat ako je pohermila?... 4) Budući da su blizu jedna drugoj, ako je herm, bojim se da ce zahvatit i ovu drugu? Dal da guram ovo do kraja? Jel moze ovo bit i dalje top iako imam par sjemenki? Recite mi da tripam i da ce sve bit ok i da me bezveze oprala paranoja? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom