Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="lovacvuka" data-source="post: 789417" data-attributes="member: 79527"><p>Pozdrav,prije 2 tj sam switchao na 12/12 nakon nekih 50 dana vege ali i dalje samo par pistila na svakom vrhu,nocna temperatura zraka mi je malo pala tipa na 17 18 sa 20 i kusur(temperatura zemlje je nesto visa jer sam napravio diy podno grijanje od grijaceg kabla za reptile)Jel moguce da mi se napravio delay zbog niskih temperatura ili je to do light leaka(iako u toj prostoriji ima jako malo svijetla preko dana) lud sam pomagajte braco</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="lovacvuka, post: 789417, member: 79527"] Pozdrav,prije 2 tj sam switchao na 12/12 nakon nekih 50 dana vege ali i dalje samo par pistila na svakom vrhu,nocna temperatura zraka mi je malo pala tipa na 17 18 sa 20 i kusur(temperatura zemlje je nesto visa jer sam napravio diy podno grijanje od grijaceg kabla za reptile)Jel moguce da mi se napravio delay zbog niskih temperatura ili je to do light leaka(iako u toj prostoriji ima jako malo svijetla preko dana) lud sam pomagajte braco [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom