Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="selectio" data-source="post: 786241" data-attributes="member: 74610"><p>Postovane kolege, molim iskusnije clanove za misljenje.</p><p>Ovo mi je treci grow, a prvi da cu pokusati sam, bez mentora (jos jednom, hvala mentorima - opa cupa i jednom se mora).</p><p>Dakle, radi se o dvije biljke i obe su tretirane na isti nacin. Biljke su u boxu 0, 8 x 0, 8 x 2 metra. Lampa je MH 400 W, a tu je i prigodni ventilator, stolni, standardni 40 W, koji puse cijelo vreme. Biljke se nalaze u zemlji blumenerde terra bril univerzalna. Saksije su od mislim 12, 13 litara. Udaljenost od lampe je 52, 53 cm.</p><p>Biljke su iznikle iz zemlje prije 13, odnosno 14 dana i do 11. (12.) dana su prskane, odnosno zemlja je prskana dva puta dnevno samo s vodom. Zatim su dva dana prskane i biljke i zemlja sa mjesavinom vode (ph regulirana) i slavola u omjeru 10 ml/ 1 litri vode jednom dnevno (netom prije "mraka"), a jucer i danas su zalivene sa istim omjerom vode i Slavola s tim da su juce zalivene s 2, 5 dl. , a danas s 3 dcl vode i Slavola. Temperatura je nocna oko 21, 22, 23 stupnja, a pod svjetlom izmedu 31 i 34 s tim da ventilator duva cijelo vreme. Vlaga je izmedu 27 i 32 %. Cini mi se da je zasad sve u redu, ali me brine jedna stvar, a sto cete vidjeti na slikama....</p><p></p><p>Biljka br. 1 na slikama ispod:</p><p>Amnezia fast.</p><p>Visoka je 6 cm, 14 dan od nicanja u saksiji i ova je biljka naprednija od druge, razgranatija je i nesto visa i iznikla je iz zemlje jedan dan prije od druge. Cini mi se da joj je jedan list malo pozutio, oznaceno strelicom.</p><p></p><p>[ATTACH]497558[/ATTACH][ATTACH]497559[/ATTACH][ATTACH]497560[/ATTACH][ATTACH]497561[/ATTACH]</p><p></p><p>Biljka br. 2:</p><p>Sweet cherry kush</p><p>Nesto je niza i slabije razgranatija od prve, a i iznikla je jedan dan kasnije. Jedan je list malo pozutio i ne znam imam li razloga za zabrinutost?</p><p></p><p>[ATTACH]497562[/ATTACH][ATTACH]497563[/ATTACH][ATTACH]497564[/ATTACH][ATTACH]497565[/ATTACH]</p><p></p><p>Molim za misljenje</p><p>Hvala!</p><p>EDIT: ... a cini mi se da bi biljke, s obzirom da su iznikle iz zemlje prije 13, 14 dana trebale biti i razgranatije?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="selectio, post: 786241, member: 74610"] Postovane kolege, molim iskusnije clanove za misljenje. Ovo mi je treci grow, a prvi da cu pokusati sam, bez mentora (jos jednom, hvala mentorima - opa cupa i jednom se mora). Dakle, radi se o dvije biljke i obe su tretirane na isti nacin. Biljke su u boxu 0, 8 x 0, 8 x 2 metra. Lampa je MH 400 W, a tu je i prigodni ventilator, stolni, standardni 40 W, koji puse cijelo vreme. Biljke se nalaze u zemlji blumenerde terra bril univerzalna. Saksije su od mislim 12, 13 litara. Udaljenost od lampe je 52, 53 cm. Biljke su iznikle iz zemlje prije 13, odnosno 14 dana i do 11. (12.) dana su prskane, odnosno zemlja je prskana dva puta dnevno samo s vodom. Zatim su dva dana prskane i biljke i zemlja sa mjesavinom vode (ph regulirana) i slavola u omjeru 10 ml/ 1 litri vode jednom dnevno (netom prije "mraka"), a jucer i danas su zalivene sa istim omjerom vode i Slavola s tim da su juce zalivene s 2, 5 dl. , a danas s 3 dcl vode i Slavola. Temperatura je nocna oko 21, 22, 23 stupnja, a pod svjetlom izmedu 31 i 34 s tim da ventilator duva cijelo vreme. Vlaga je izmedu 27 i 32 %. Cini mi se da je zasad sve u redu, ali me brine jedna stvar, a sto cete vidjeti na slikama.... Biljka br. 1 na slikama ispod: Amnezia fast. Visoka je 6 cm, 14 dan od nicanja u saksiji i ova je biljka naprednija od druge, razgranatija je i nesto visa i iznikla je iz zemlje jedan dan prije od druge. Cini mi se da joj je jedan list malo pozutio, oznaceno strelicom. [ATTACH alt="DSC_0031.JPG"]497558[/ATTACH][ATTACH alt="DSC_0032.JPG"]497559[/ATTACH][ATTACH alt="DSC_0033.JPG"]497560[/ATTACH][ATTACH alt="DSC_0034.JPG"]497561[/ATTACH] Biljka br. 2: Sweet cherry kush Nesto je niza i slabije razgranatija od prve, a i iznikla je jedan dan kasnije. Jedan je list malo pozutio i ne znam imam li razloga za zabrinutost? [ATTACH alt="DSC_0035.JPG"]497562[/ATTACH][ATTACH alt="DSC_0036.JPG"]497563[/ATTACH][ATTACH alt="DSC_0037.JPG"]497564[/ATTACH][ATTACH alt="DSC_0038.JPG"]497565[/ATTACH] Molim za misljenje Hvala! EDIT: ... a cini mi se da bi biljke, s obzirom da su iznikle iz zemlje prije 13, 14 dana trebale biti i razgranatije? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom