Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="milan75" data-source="post: 784277" data-attributes="member: 79009"><p>Pozdrav svima,</p><p></p><p>Ustanovio sam da mi biljka ima problem. Ne znam sta da radim, da li da nastavim sa growom ili da krenem novi iz pocetka.</p><p></p><p>Upitanju je Biscotti od RQS.</p><p>Imao sam box 40x40x120 i led 60w.</p><p>Lepo je rasla dok jednog dana u vege fazi nije udarila u lampu. Odmah sam reagovao i uzeo 60x60x160. Tada sam ubacio i lumatek attis 300 pro.</p><p></p><p>Kada sam je prebacio posle par dana na 12/12</p><p>Krenula je naglo da raste. Posle par dana mislio sam da ce stati i tzko je bilo. Da bih zadnja 7 dana ponovo pocela da raste kao luda sto se vidi na slici. Udarila je u lampu. Medjutim brine me to sto je mutirala. Pa je iz cveta pocela ponovo da vegetira.</p><p>Sta mi vi savetujete? Da li da zaboravim na ovaj grow ili imate resenje?</p><p></p><p>U pocetku lampa je bila na 75% onda mi je kolega rekao da je prejako i da stavim na 50. Tako sam terao 1 mesec. Dok mi se nije desilo ovo pre 2-3 dana.</p><p></p><p></p><p>Od gnojiva koristim Biobizz i postujem tablicu. Zemlja je isto biobizz all mix.</p><p></p><p>Unapred hvala</p><p>Pozdrav</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="milan75, post: 784277, member: 79009"] Pozdrav svima, Ustanovio sam da mi biljka ima problem. Ne znam sta da radim, da li da nastavim sa growom ili da krenem novi iz pocetka. Upitanju je Biscotti od RQS. Imao sam box 40x40x120 i led 60w. Lepo je rasla dok jednog dana u vege fazi nije udarila u lampu. Odmah sam reagovao i uzeo 60x60x160. Tada sam ubacio i lumatek attis 300 pro. Kada sam je prebacio posle par dana na 12/12 Krenula je naglo da raste. Posle par dana mislio sam da ce stati i tzko je bilo. Da bih zadnja 7 dana ponovo pocela da raste kao luda sto se vidi na slici. Udarila je u lampu. Medjutim brine me to sto je mutirala. Pa je iz cveta pocela ponovo da vegetira. Sta mi vi savetujete? Da li da zaboravim na ovaj grow ili imate resenje? U pocetku lampa je bila na 75% onda mi je kolega rekao da je prejako i da stavim na 50. Tako sam terao 1 mesec. Dok mi se nije desilo ovo pre 2-3 dana. Od gnojiva koristim Biobizz i postujem tablicu. Zemlja je isto biobizz all mix. Unapred hvala Pozdrav [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom