Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Crazy Smoke" data-source="post: 781447" data-attributes="member: 11628"><p>Hesi je dobar,jako dobar ako imaš sve komponente,dobre uvjete i možeš slobodno sa fotoperiodnim ići po tablici,ja sam znao ići i preko kad vidim da biljka voli pojest. Šteta što Zyme nigdje nemaš ili ga makar ne navodiš da si ga stavila i ovo sa fosforom mi nije jasno,zašto četvrtina doze?I to 2 put za redom.</p><p></p><p></p><p></p><p>Ne sad,trebala si prije reagirat sa punim dozama.</p><p>Nemaš šta da brineš,piči to sad do kraja i baci sliku da se vidi baš,nadam se da nisu sve takve?</p><p></p><p>Savjet je da možeš i sa N ići malo duže,čini mi se po listovima da si ga prerano prestala davat.</p><p>Također nabavi Zyme kad već imaš sve od hesija i jaka lampa ne mora značit ništa ako ne pratiš sa hranom zato bez straha.</p><p>Zbog ovakvih stvari je dobro dnevnik vodit,jednostavno uvijek netko reagira na vrijeme.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Crazy Smoke, post: 781447, member: 11628"] Hesi je dobar,jako dobar ako imaš sve komponente,dobre uvjete i možeš slobodno sa fotoperiodnim ići po tablici,ja sam znao ići i preko kad vidim da biljka voli pojest. Šteta što Zyme nigdje nemaš ili ga makar ne navodiš da si ga stavila i ovo sa fosforom mi nije jasno,zašto četvrtina doze?I to 2 put za redom. Ne sad,trebala si prije reagirat sa punim dozama. Nemaš šta da brineš,piči to sad do kraja i baci sliku da se vidi baš,nadam se da nisu sve takve? Savjet je da možeš i sa N ići malo duže,čini mi se po listovima da si ga prerano prestala davat. Također nabavi Zyme kad već imaš sve od hesija i jaka lampa ne mora značit ništa ako ne pratiš sa hranom zato bez straha. Zbog ovakvih stvari je dobro dnevnik vodit,jednostavno uvijek netko reagira na vrijeme. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom