Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="Mildy" data-source="post: 780732" data-attributes="member: 52710"><p>Ja sam jednom imao probleme sa spider miteovima pri kraju cvjetanja u indooru, bili su oni „obični“ bijeli, ne crveni paukovi, ali rade na isti način. Probao sam ih riješiti premazivanjem listova neem uljem, ali ubrzo shvatio da je tu previše posla, a da se infestacija ipak nije proširila toliko jako. Uglavnom uklonio sam par najviše zaraženih listova, a ostatak jednostavno pustio do kraja.</p><p>Nakon trimanja, sušenja i stavljanja u tegle, sve je dobro završilo, mislim da su pocrkavali budući više nisu imali što jesti (hrane se sokovima iz lišća, a njih više nije bilo)… dakle nisam našao ogromnu paučinu J kad bih otvorio tegle već finu mirišljavu deliciju…</p><p>Kao što su ti već rekli, nemoj više špricati, jer iako neem nije štetan, utjecat ćeš na okus.</p><p>Zanimljivo je ovo što piše gore u knjizi, da im možeš stvoriti neprijateljsko okruženje spuštajući temperaturu na oko 16 stupnjeva pa ih još špricati hladnom vodom…ali ne znam da li ti se to isplati budući si pri kraju, a bome i temperature još uvijek divljaju…</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mildy, post: 780732, member: 52710"] Ja sam jednom imao probleme sa spider miteovima pri kraju cvjetanja u indooru, bili su oni „obični“ bijeli, ne crveni paukovi, ali rade na isti način. Probao sam ih riješiti premazivanjem listova neem uljem, ali ubrzo shvatio da je tu previše posla, a da se infestacija ipak nije proširila toliko jako. Uglavnom uklonio sam par najviše zaraženih listova, a ostatak jednostavno pustio do kraja. Nakon trimanja, sušenja i stavljanja u tegle, sve je dobro završilo, mislim da su pocrkavali budući više nisu imali što jesti (hrane se sokovima iz lišća, a njih više nije bilo)… dakle nisam našao ogromnu paučinu J kad bih otvorio tegle već finu mirišljavu deliciju… Kao što su ti već rekli, nemoj više špricati, jer iako neem nije štetan, utjecat ćeš na okus. Zanimljivo je ovo što piše gore u knjizi, da im možeš stvoriti neprijateljsko okruženje spuštajući temperaturu na oko 16 stupnjeva pa ih još špricati hladnom vodom…ali ne znam da li ti se to isplati budući si pri kraju, a bome i temperature još uvijek divljaju… [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom