Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="KruHerbFarm2" data-source="post: 779068" data-attributes="member: 85313"><p>Dobar dan</p><p>Par pitanja i savjeta mi je potrebno </p><p>Inace mi je 5 godina outdoor sadnje ovo je prva godina sa klonovima. </p><p>Nikada mi se ovo nije dešavalo pa ako ima tko odgovore znacilo bi mi mnogo. </p><p>Sjeme sam bacio u januaru </p><p>Feb,mart,april opasna veg i skidanje klonova </p><p>Gnjojivo - plantela (List-Vegetacija) tecno</p><p>nekad polovinom Maja sam ih izbacio vanka (Velike-mame) i par klonova. </p><p>Gdje sam ubacio i kravljeg đubriva (sto sam kasnije saznao da pospješuje cvat vise nego veg) i zatim je lose vrijeme trajalo nekih 7 dana </p><p>Nikako sunce samo kiša i tmurno sto je prebacilo ih par u cvat .. no skidao sam klonove i sa tih sto cvatu vise je bio preflow nego puni cvat i forsirao vegetaciju.. </p><p>Sada mi je cudno sto je par (mame velike) u potpunom cvatu nisu se preobrazile u veg cak je jedna zavrsila a druge su i dalje u vegetaciji </p><p> Nakon kravljeg ďubriva bacio sam kokosje prerađeno kako sam procitao odlicno je za vegetaciju ? Ali sam sumnjicav po pitanju i toga.. </p><p>inace su mi cvale pocetkom 9 pa do polovine 10 ili kraj 10mj i nesto dana 11 zavisi od vremena. </p><p>Iduca pitanja su: </p><p>1- Da li je gnjojivo krivo za prerano cvjetanje ili pak vrijeme mozda cak i sorta ?</p><p>2-Da li je odgovorno i za klonove bukvalno su jedan do drugog oni nisu tretirani kravljin đubrivom samo dobra priprema zemlje sa kokosijim . Jedan do drugog jedan u punom cvatu drugi vegetacija a isto su tretirani i ista je sorta... da li je moguce da cvate a sunca ima preko 12h dnevno... ? </p><p>3- neke su mi podvile list vidi se na slikama koji je uzrok zaljevao sam ih cesto tokon ovog susnog perioda.. </p><p>Velike i sa 20/30l vode i evo proslo je 3 dana one su opet oborile listove kao da su zedne ili je pak vruce i njima ?</p><p>4- Da li je i vama nepredvidljivo vrijeme donjelo poteskoca ili sam pak pogrijesio gnjojivo .. ? </p><p>Prije 10tak dana gnjijio NPK 20-20-20 </p><p>5-Vaši savjeti ..</p><p>Hvala i LP</p><p></p><p>Evo</p><p></p><p>Velike Purple Glam Kush i Special Kush visoke po 2.5m special kush u punom cvatu sva se uvila ... </p><p>Prije 3 dana 30/40l vode dobila </p><p>Žedna ipak ?</p><p></p><p>Fusarium ? Ili pak nedostatak nekih minerala ? </p><p>Velike kada napojim vodom sve do ijedne dignu list dok klonovi ne ..</p><p></p><p>Velika special kush puna hedova ubrizgao sam u nju 20l vode sada pa cemo vidjet da li ce razveselit se do veceras..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KruHerbFarm2, post: 779068, member: 85313"] Dobar dan Par pitanja i savjeta mi je potrebno Inace mi je 5 godina outdoor sadnje ovo je prva godina sa klonovima. Nikada mi se ovo nije dešavalo pa ako ima tko odgovore znacilo bi mi mnogo. Sjeme sam bacio u januaru Feb,mart,april opasna veg i skidanje klonova Gnjojivo - plantela (List-Vegetacija) tecno nekad polovinom Maja sam ih izbacio vanka (Velike-mame) i par klonova. Gdje sam ubacio i kravljeg đubriva (sto sam kasnije saznao da pospješuje cvat vise nego veg) i zatim je lose vrijeme trajalo nekih 7 dana Nikako sunce samo kiša i tmurno sto je prebacilo ih par u cvat .. no skidao sam klonove i sa tih sto cvatu vise je bio preflow nego puni cvat i forsirao vegetaciju.. Sada mi je cudno sto je par (mame velike) u potpunom cvatu nisu se preobrazile u veg cak je jedna zavrsila a druge su i dalje u vegetaciji Nakon kravljeg ďubriva bacio sam kokosje prerađeno kako sam procitao odlicno je za vegetaciju ? Ali sam sumnjicav po pitanju i toga.. inace su mi cvale pocetkom 9 pa do polovine 10 ili kraj 10mj i nesto dana 11 zavisi od vremena. Iduca pitanja su: 1- Da li je gnjojivo krivo za prerano cvjetanje ili pak vrijeme mozda cak i sorta ? 2-Da li je odgovorno i za klonove bukvalno su jedan do drugog oni nisu tretirani kravljin đubrivom samo dobra priprema zemlje sa kokosijim . Jedan do drugog jedan u punom cvatu drugi vegetacija a isto su tretirani i ista je sorta... da li je moguce da cvate a sunca ima preko 12h dnevno... ? 3- neke su mi podvile list vidi se na slikama koji je uzrok zaljevao sam ih cesto tokon ovog susnog perioda.. Velike i sa 20/30l vode i evo proslo je 3 dana one su opet oborile listove kao da su zedne ili je pak vruce i njima ? 4- Da li je i vama nepredvidljivo vrijeme donjelo poteskoca ili sam pak pogrijesio gnjojivo .. ? Prije 10tak dana gnjijio NPK 20-20-20 5-Vaši savjeti .. Hvala i LP Evo Velike Purple Glam Kush i Special Kush visoke po 2.5m special kush u punom cvatu sva se uvila ... Prije 3 dana 30/40l vode dobila Žedna ipak ? Fusarium ? Ili pak nedostatak nekih minerala ? Velike kada napojim vodom sve do ijedne dignu list dok klonovi ne .. Velika special kush puna hedova ubrizgao sam u nju 20l vode sada pa cemo vidjet da li ce razveselit se do veceras.. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom