Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="KruHerbFarm" data-source="post: 776160" data-attributes="member: 82774"><p>DOBAR DAN</p><p>Imam par pitanja vezano cvjetanja i klonova</p><p>Bacio sam sjeme indoor (special queen i kush) u februaru (pocetkom)citavo vrijeme su bile veg(18/6) skinuo par klonova u aprilu i par komada izbacio vec (1/2 maj) velikih ne klonove i naravno kisa,kisa i samo kisa zatim sam ostatak izbacio (4) polovinom maja i opet kisa kisa</p><p>Sad ne zanima ovih 4 sto sam izbacio pocele su mi cvjetat 1/2 maj ili barem tako mislim (preflower) a i ove sto sam izbacio 15/16 maj pocele su pistilice izbacivat</p><p>Cak i nekoliko klonova iako sam ih drzao veg(indoor) pocele bacat pistilice ili (preflower) idk</p><p></p><p>Sada me zanima</p><p>1.Sto zapravo da uradim ?</p><p>2.Da li je lose sto cvjetaju?</p><p>3.Da li klinovi isto cvjetaju i ako da postojil mogucnost da ih vratim u Veg</p><p>4.Da li mogu skidat klonove i sa ovih par sto su tek pocele pistilice izbacivat pa ih na neki nacin prebacit u veg ?</p><p>5. Koje gnjojivo da preferiram veg/bloom</p><p>Takode mi je jedna biljka pocela vec indoor cvjetat mislim da je zbog nekog stresa nisam ni ja siguran pa sam je izbacio vanka i dalje ima pistile ali ne formira hedove da li da je forsiram bloom gnjojivo ili ? jer neke joj pistile izumiru a ne formira se hed. </p><p></p><p>Jer ako im nema povratka da ih spremim za bloom i forsiram</p><p>Molim za detaljan odgovor LP SVIMA</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KruHerbFarm, post: 776160, member: 82774"] DOBAR DAN Imam par pitanja vezano cvjetanja i klonova Bacio sam sjeme indoor (special queen i kush) u februaru (pocetkom)citavo vrijeme su bile veg(18/6) skinuo par klonova u aprilu i par komada izbacio vec (1/2 maj) velikih ne klonove i naravno kisa,kisa i samo kisa zatim sam ostatak izbacio (4) polovinom maja i opet kisa kisa Sad ne zanima ovih 4 sto sam izbacio pocele su mi cvjetat 1/2 maj ili barem tako mislim (preflower) a i ove sto sam izbacio 15/16 maj pocele su pistilice izbacivat Cak i nekoliko klonova iako sam ih drzao veg(indoor) pocele bacat pistilice ili (preflower) idk Sada me zanima 1.Sto zapravo da uradim ? 2.Da li je lose sto cvjetaju? 3.Da li klinovi isto cvjetaju i ako da postojil mogucnost da ih vratim u Veg 4.Da li mogu skidat klonove i sa ovih par sto su tek pocele pistilice izbacivat pa ih na neki nacin prebacit u veg ? 5. Koje gnjojivo da preferiram veg/bloom Takode mi je jedna biljka pocela vec indoor cvjetat mislim da je zbog nekog stresa nisam ni ja siguran pa sam je izbacio vanka i dalje ima pistile ali ne formira hedove da li da je forsiram bloom gnjojivo ili ? jer neke joj pistile izumiru a ne formira se hed. Jer ako im nema povratka da ih spremim za bloom i forsiram Molim za detaljan odgovor LP SVIMA [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom