Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="MisterGreen" data-source="post: 774201" data-attributes="member: 79598"><p>Pozdrav svim članovima potrebna pomoc od nekog ko moze da proceni i pomogne,prvi grow ikada uskoro dnevnik sklapam box upravo, stavio sam 14 semenke na klijanje ( 11 iz paketa ptarshie / domaja i 3 automatika rqs seeds stare 6 godina ) pre 20tak dana e sad od sve te 14 samo je jedna proklijala i izasla iz zemlje 27.04 trenutna starost 13 dana . Interesuje me da li se moze videti je li ovo Jedan od 3 autosa ili domaja/alb na sta vam lici ako se uopste moze videti ovako rano .. takodje me zanima pol znam da je rano ali mozda ako je autos pokaze zenski ranije ne znam moze li mi reci neko? Evo par slika ako se vidi nesto recite..nalazi se u sobi ispod 80w cfl 6400k na 4cm udaljenosti sutra prelazi u box kupljen</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MisterGreen, post: 774201, member: 79598"] Pozdrav svim članovima potrebna pomoc od nekog ko moze da proceni i pomogne,prvi grow ikada uskoro dnevnik sklapam box upravo, stavio sam 14 semenke na klijanje ( 11 iz paketa ptarshie / domaja i 3 automatika rqs seeds stare 6 godina ) pre 20tak dana e sad od sve te 14 samo je jedna proklijala i izasla iz zemlje 27.04 trenutna starost 13 dana . Interesuje me da li se moze videti je li ovo Jedan od 3 autosa ili domaja/alb na sta vam lici ako se uopste moze videti ovako rano .. takodje me zanima pol znam da je rano ali mozda ako je autos pokaze zenski ranije ne znam moze li mi reci neko? Evo par slika ako se vidi nesto recite..nalazi se u sobi ispod 80w cfl 6400k na 4cm udaljenosti sutra prelazi u box kupljen [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom