Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="The leopard whisperer" data-source="post: 773215" data-attributes="member: 79257"><p>Pozdrav svima....prvi grow, biljke stare 14 dana i već problem.</p><p></p><p>Znači...imam 4 biljke. 2 kom Original auto OG kush od FastBuds i s njima je sve u redu i 2 kom Skywalker OG auto od Barneys (jedna stara 14 dana, druga 6 jer sam u jednom postu imao CBD biljku koja se od nicanja nije pomakla ni jednog centimetra. I dalje je u zemlji i ništa se s njom ne događa pa sam u taj pot naknadno stavio novog Skywalkera) i na njima nekakve flekove koji su se počeli pojavljivati odmah na prvom paru pravih listova. U međuvremenu sam nabavio pH metar i podešavam pH na 6.4-6.5, nisam dodavao nikakvih gnojiva osim pola doze slavola u svako zalijevanje (2-3 dl vode svaki drugi dan otprilike ovaj tjedan), danas sam zalio s pola litre. Temperatura i vlaga su mi ok, dnevna 24-27, noćna 21-22, vlaga između 43 i 53%.</p><p>Zemlja potgrondH sa možda malo previše dodatnog perlita, lampa Pure Led Q320 na otprilike 25% i 50cm. Prvih tjedan dana je bila 10cm niže pa sam mislio da je prenisko, ali i novi listovi koji su izašli od onda imaju iste simptome.</p><p>Evo slike...prvo stariji Skywalker</p><p>[ATTACH=full]471242[/ATTACH][ATTACH=full]471243[/ATTACH]pa mladi Skywalker i patuljak CBD[ATTACH=full]471244[/ATTACH]i mislim ispravni auto kush</p><p>[ATTACH=full]471245[/ATTACH]Jrl vam se čini strašno i šta da probam učiniti?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The leopard whisperer, post: 773215, member: 79257"] Pozdrav svima....prvi grow, biljke stare 14 dana i već problem. Znači...imam 4 biljke. 2 kom Original auto OG kush od FastBuds i s njima je sve u redu i 2 kom Skywalker OG auto od Barneys (jedna stara 14 dana, druga 6 jer sam u jednom postu imao CBD biljku koja se od nicanja nije pomakla ni jednog centimetra. I dalje je u zemlji i ništa se s njom ne događa pa sam u taj pot naknadno stavio novog Skywalkera) i na njima nekakve flekove koji su se počeli pojavljivati odmah na prvom paru pravih listova. U međuvremenu sam nabavio pH metar i podešavam pH na 6.4-6.5, nisam dodavao nikakvih gnojiva osim pola doze slavola u svako zalijevanje (2-3 dl vode svaki drugi dan otprilike ovaj tjedan), danas sam zalio s pola litre. Temperatura i vlaga su mi ok, dnevna 24-27, noćna 21-22, vlaga između 43 i 53%. Zemlja potgrondH sa možda malo previše dodatnog perlita, lampa Pure Led Q320 na otprilike 25% i 50cm. Prvih tjedan dana je bila 10cm niže pa sam mislio da je prenisko, ali i novi listovi koji su izašli od onda imaju iste simptome. Evo slike...prvo stariji Skywalker [ATTACH type="full" alt="IMG_20230416_130324.jpg"]471242[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="IMG_20230416_130339.jpg"]471243[/ATTACH]pa mladi Skywalker i patuljak CBD[ATTACH type="full" alt="IMG_20230416_130507.jpg"]471244[/ATTACH]i mislim ispravni auto kush [ATTACH type="full" alt="IMG_20230416_130348.jpg"]471245[/ATTACH]Jrl vam se čini strašno i šta da probam učiniti? [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom