Meni
Forumi
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
♫ Radio
Dnevnici
Dnevnici Vanjskog Uzgajanja
Dnevnici Unutrašnjeg Uzgajanja
Završeni Vanjski Dnevnici
Završeni Unutrašnji Dnevnici
Novo
Popularne teme
Nove poruke
Najnovije aktivnosti
Članovi
Trenutno prisutni
Forumi
Prijava
Registracija
Nove poruke
Sve teme
Najnovije teme
Nove poruke
Meni
Install the app
Install
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice.
Trebali biste nadograditi ili koristiti
alternativni pregledač
.
Poruka
<blockquote data-quote="imam lud da sam papir" data-source="post: 772851" data-attributes="member: 79267"><p>[USER=27243]@opa cupa[/USER]</p><p>Ali ne pričamo o iskusnim growerima nego početnicima ,evo ja udaramo 3 grow u životu ,pa tek sam shvatio život biljke kroz cikluse ,i na to sam mislio.</p><p>A ja koristim tri različita proizvodjača ,o tim Tantalovim mukama mi ne trebaš pričati i sam sam na njima, evo recimo AN organics , samo jedno zalijevanje nisam išao bazu rekao,malo vode ,i odmah par listova požutilo.</p><p>I nemam ja zanimanje samo prema svjetlu ,to sam prošao ,trebalo mi je mjesec dana po 4-5 sati dnevno , inače već 15 godina toliko učim dnevno , sve sam ja odgledao što se moglo naci na netu , i preslušao predavanja sa kalifornijskih univerziteta ,čak i canna akademy, living soli.</p><p>Realno milioni sati jer ja sam gugl za 15 godina pročitao i youtube pregledao sad samo pratim najnovija otkrića i dešavanja.</p><p>Prosjek je dnevno 5 sati, jer bilo je dana i po 12 sati sjedis i učis i citaš.</p><p>[ATTACH=full]470405[/ATTACH]</p><p>Ovaj grafikon sam našao kod aptusa , i mislim da sve govori.</p><p>[USER=27243]@opa cupa[/USER]</p><p>Izvinjavam se administratorima mislio sam da je tema o gnojivima.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="imam lud da sam papir, post: 772851, member: 79267"] [USER=27243]@opa cupa[/USER] Ali ne pričamo o iskusnim growerima nego početnicima ,evo ja udaramo 3 grow u životu ,pa tek sam shvatio život biljke kroz cikluse ,i na to sam mislio. A ja koristim tri različita proizvodjača ,o tim Tantalovim mukama mi ne trebaš pričati i sam sam na njima, evo recimo AN organics , samo jedno zalijevanje nisam išao bazu rekao,malo vode ,i odmah par listova požutilo. I nemam ja zanimanje samo prema svjetlu ,to sam prošao ,trebalo mi je mjesec dana po 4-5 sati dnevno , inače već 15 godina toliko učim dnevno , sve sam ja odgledao što se moglo naci na netu , i preslušao predavanja sa kalifornijskih univerziteta ,čak i canna akademy, living soli. Realno milioni sati jer ja sam gugl za 15 godina pročitao i youtube pregledao sad samo pratim najnovija otkrića i dešavanja. Prosjek je dnevno 5 sati, jer bilo je dana i po 12 sati sjedis i učis i citaš. [ATTACH type="full" alt="IMG_20230330_082040.jpg"]470405[/ATTACH] Ovaj grafikon sam našao kod aptusa , i mislim da sve govori. [USER=27243]@opa cupa[/USER] Izvinjavam se administratorima mislio sam da je tema o gnojivima. [/QUOTE]
Verifikacija
Objavite odgovor
Forumi
Uzgajanje Marihuane
Problemi tokom uzgoja marihuane
Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć
Bottom